Skocz do zawartości
IGNORED

instrukcja polska yamaha rx-v1400rds

kowal

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Mam takie małe pytanko.Czy ktoś z was ma może polską instrukcję do yamahy rx-v1400rds ???? Byłbym bardzo wdzięczny za udostępnienie jej. Jakieś ksero albo skan. Jakby co to dajcie znac na meil'a: [email protected]

ps. Probowałem już w serwisie yamahy we wrocławiu ale firma odmówiła twierdząc że nie udostępniają instrukcji obsługi do sprzętu nie zakupionego u nich. Pozdrawiam

Z góry dziekuje za pomoc.

https://www.audiostereo.pl/topic/15644-instrukcja-polska-yamaha-rx-v1400rds/

Witaj

Mam ten sam problem !!!!!!!!!!!!!!! ale kloega który pracuje w Media obiecał mi ją załatwić jak będę ją miał to mogę zrobić Ci ksero :) !!!!! a tak na marginesie to narazie posiłkuję się instrukcją od 750 jest dużo z modelu 1500

Pozdrawiam

• 4 tygodnie później...

witaj durango.dziekuje za rade i deklaracje pomocy/prawdopodobnie od ciebie dostalem plik na poczte,choc pod innym nickiem/pewnie sie zdziwisz ale na froncie u mnie pracuja poczciwe Technics SB-C450.to stare konstrukcje z konca 80 i poczatek 90 kupione w PEWEX i radza sobie wysmienicie.pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.