Skocz do zawartości
IGNORED

Denon PMA480r i DCD695 za 380zł warto?

Prospero

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich.

Jestem nowym uczestnikiem forum zatem moje pierwsze - Dobrego dnia wszystkim. Powtarzając pytanie - Denon PMA480r i DCD695 za 380zł warto? Śledziłem wczesniej wątki na forum i już sie nauczyłe, że nawet najlepszym producentom przytrafiają się gorsze serie. Czy zatem ta - jak sie wydaje - atrakcyjna cena, nie sugeruje, że te modele są niekoniecznie udane? Wiem, że Denon cieszy sie tutaj raczej uznaniem hmm... ale czy te modele też? Zamierzam połączyc ten zestwa z Tannoy M1.

Gość discomaniac71

(Konto usunięte)

Straszna cienizna. Lepiej dodac kasy i kupic cos lepszego. Jak juz chcesz Denona to moze DCD 1460 choc ja go nie lubie wole 2560 i PMA 560/860? Za calosc wiecej ale klasa brzmieniowa nie ta. A tak w ogole nie kupowalbym sprzetu jednego producenta. Nie lubie cdekow Denona.

Czyli wtopa... nie miałem zbyt wiele czasu do namysłu i już klepnąłem. Pocieszam się myślą, że w razie dużego rozczarowania nie stracę wiele na odsprzedaży. Chyba, że się mylę. Tak przy okazji - "... za całość więcej" to znaczy o ile więcej? ... tak w przybliżeniu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.