Skocz do zawartości
IGNORED

zestaw stero do 12tys.

dav

Rekomendowane odpowiedzi

Do autora wątku!

Chłopak daj na luz,zarobic trudno a wydac łatwo!

Połaz po sklepach..pomarudż.... posłuchaj.. w konfiguracjach które ciebie interesują..i nie przesadzaj w wymogach..słuchaj!

Zwróć uwage na to czy serwis jest naprawde autoryzowany[czyli sporo badziewia odejdzie]... czy sprzet ten zapewni tobie granie na najbliższy rok..dwa...

Ma grac... nie moca tylko swoboda.. naturalnościa.. pochodz sobie do teatru,filharmonii na koncert rockowy czy jazzowy....

Wiedz tez że kina wielokanałowego w tym przedziale niepogodzisz z trybem stereo.

Wcale sie niezdziwię jak zainteresujesz sie czyms z drugiej ręki...

dav

sorry najpierw odpowiedziałem na temat ( nie na temat)

jeśli mogę Ci coś radzić to weź podzwoń po sklepach , powiedz im o preferencjach, kasie i umów się na odsłuchy, w Katowicach omijaj tylko mega hz. audiostyl, pomarańcza, rcm a od kwietnia "osławiony" puzon, a w Tychach Luzak wszędzie będzie czego posłuchać - oczywiście piszę o śląskich sklepach w których byłem i słuchałem , o sklepach w innych regionach powiedzą ci koledzy którzy tam mieszkają.

powodzenia

chicco

żebyśmy się dobrze zrozumieli, nigdy nie porównywałem konstrukcji diy McG i Grze z Argusem i AA ,napisalem tylko o tych ostatnich, baloników nie potrzebuję,ale odpowiedniego potraktowania jako potencjalnego klienta tak, rozmawiałem z Treborem na kilka dni przed spotkaniem jak będzie to zorganizowane, piszę o tym ponieważ Pan Waldek z Argusa znał warunki akustyczne pomieszczenia z poprzedniego spotkania, w ciemno nie jechał.

Nie uczestniczyłem w spotkaniu do końca więc nie mogę wypowiadać się co się stało po moim wyjściu , jeśli ktoś został obrażony to może trzeba wyjaśnić tę sprawę do końca w gronie zainteresowanych osób.

Jeszcze jedno - do Bydgoszczy czy gdzie indziej nie będę się telepał by odsłuchać produkt , po to są sklepy , dystrybutorzy i właśnie takie spotkania, by takie produkty niszowe , nowych producentów, zaprezentować szerszemu gronu potencjalnych klientów, a producenci są po to by jak najlepiej na takich spotkaniach się zaprezentować, oni chcą sprzedać - my kupujący możemy przebierać wśród ofert .

Wracając do spotkania to nie rozumiem dlaczego ktoś z kimś się nie dogadał, to nie jest moja sprawa , ja przyszedłem tylko słuchać , rozgrywki interpersonalne mnie nie interesują ( nie znam osobiście ani Grze ani McG ani panów z Argusa i AA, także nie porównywałem diy z Arusem i AA jak napisałem na początku)

koniec

pozdrawiam

207

Witam

--->207 Jeśli mogę-ARGOS a nie Argus ..

Nazwa naszej firmy pojawia się w tym wątku w kontekscie jakichś dziwnych kłótni tak naprawdę nie wiadomo o co . Spotkanie w Puzonie było dawno i nie ma co do niego wracać. Co do prezentacji w ogóle- wyciągnęliśmy wnioski i tyle.

Dajcie już spokój - Pomóżmy lepiej założycielowi wątku w skompletowaniu systemu. W innym kontekscie nie chcemy już w tym wątku uczestniczyć

---> chicco Maćku-daj juz spokój !

Pozdrawiam

Waldek

dav - tak mi jeszcze przyszło do głowy na kanwie ostatniego spotkania w Delta Studio, że kolumny jakimi mógłbys się zainteresować pod takiego np. CSA 28 to RLS Nereida (coś 5kzł za parkę) w 25m2 powinno byc bardzo ok, a i wszechstronność jest ich mocną stroną. Koledzy oczywiście mają rację - nie ma to jak samemu pochodzić i popracować uszami. A ja tak tylko żebyś miał jakąś bazę bo konkretów mimo z górą 150 wpisów rzeczywiście jak na lekarstwo w tym wątku:)))

Powodzenia

>dav

Na temat i konkretnie.

Wzmacniacz: jest w ogłoszeniach Jolida na Lukarze, MF A-3, Rotel 1070.

Kolumny: Contour 1.3, Contour 1,8 ( sa w giełdach na HiFi.pl i na Audio), Harlech zdrugiej ręki, Studio 125.

Pamiętaj, że do monitora musi byc mocny wzmacniacz aby naprawdę coś usłyszeć! Do Contourów polecam bardziej agresywne wzmacniacze.

Powodzenia w poszukiwaniach i zawsze najpierw posłuchaj!

Jarek

>zegarmistrz, jareks- tego mi trzeba. Dzięki takim radom wim o co pytać zamiast poruzać sie po omacku.

Namierzyłem dwa sklepy w Zittau i jeden w Gorlitz. Planuje tam pojechać w przyszłym tygodniu. Może uda się pojechać do Wrocławia i wpaśc do Combitu. Gdy będę juz po paru odsłuchach, to napiszę o swoich odczuciach i doświadczenich. Na razie dziękuję za rady. Jeżeli ktoś może coś polecić do odsłuchu to proszę bardzo.

Pozdrawiam wszystkich.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.