Skocz do zawartości
IGNORED

YAMAHA RXV 450 + ZESTAW KODA F 51F HELP!

halaj

Rekomendowane odpowiedzi

Witam - zamierzam kupic taki zestaw . Od kilku dni czytam na forum inforamcje na ten temat itd i z YAMAHA RXV 350 zdecydowałem sie na 450 . LAIK zemnie w tych sprawach - napoczatku myslem kupie sobie AMP + jakies glosniki i bedzie grało - po spedzeniu 3 dni w pracy HE na tym forum juz mam taki metlik w głowie ze nie wiem co robic !!! W tej chwili zdecydowany jestem KUPIC ten własnie zestaw YAMAHA RXV 450 + ZESTAW KODA F 51F HELP (nie przelewa mi sie wiec finasowo jestem ograniczony )

1. Pytanie czy to da rade i bedzie grało - czy nie bedzie probłemow z moca itd -- bo juz chory sie robie czytajac opinie i poprostu raz tak raz inaczej - wiec postanowilem juz posta zrobic bo naprawde nie jest łatwo .

2. Jestem w stanie jescze doplacic i zdecydowac sie na SERIA KODA AV702 - czy to da rade co bedzie grąło lepiej !?

3. Moze inne głosniki w tym przedziale cenowym - po tym czytaniu na forum z Eltaxów przeszedłem na KODA i wydaje mi sie ze bedzie oki ale czekam na potwierdzenie jakeis KONKRETY !!!!

4. Czy beda jakies problemy z podlonczeniem AMP z komputerem ?

Pokoj mam 6m na 4,5m - 2,8m wysoki

Czekam na odpowiedz - wiem ze jest to przerabiane juz ale PROSZE O POMOC a nawet propozycje dzieki ktorym bede mogł zakupic od kogos z was sprzęt !!!

GG 3394267

[email protected]

Pozdrawam Tomasz Halaj

https://www.audiostereo.pl/topic/15885-yamaha-rxv-450-zestaw-koda-f-51f-help/

jesli moge zaproponowac... to odpuscic na chwilke , odsapnac i odpoczac od tematu.

bo to troszke brzmi tak : "nie wiem co mam robic to wy zdecydujcie za mnie"

bez paniki ! sprzet nie ucieknie, a moze nawt stanieje w tym czasie ?

po chwili oddechu proponuje wizyte w salonie gdzie dadza posluchac wymienionych przez Ciebie sprzetow i na SPOKOJNIE podjac jakies decyzje. nawet jak to daleko to warto wycieczke zrobic, ten sprzet przez lata bedzie Ci towarzyszyl. zycze trafnych i WLASNYCH decyzji.

Ja mam dokladnie taki sam problem - za 2-3 tygodnie chce kupić prawie ze identyczny zestaw. Najpierw na 100% bylem zdecydowany na Yamahe 350 i jakis zestaw kody 702,707,710 lub F51. Po tym co naczytalem sie na tym forum to 350 zamienie chyba na 450 a to juz 200 pln więcej..choc tak naprawde nie wiem co takiego jest w tej 350 ze wszyscy odradzaja..kazdy pisze ze jest kiepska tylko nikt nie mowi dlaczego nie mozna jej uzywać dla kogos kto nie potrzebuje niewiadomo jakiego sprzetu..sam mam tylko 20 m. kw. i sądze ze ta 350 spokojnie styknie. Przy Kodzie to napewno zostane tylko nie wiem jeszcze jaki zestaw z w/w. Zamierzam poprostu umówic sie na odsłuch w salonie w Rzeszowie i wtedy wybiore:)

to po tym odsluchu jest szansa ze juz bedziesz wiedzial co i czemu. bez ogladania sie na opinie innych.

skoro juz zdecydowales sie na Kode to radze jeszcze (albo po pierwsze) odsluchac zestwu "KF225F" .

Słuchaj halaj, proponuję ci abyś posłuchał też zestawu głosników Bellwood Comfort z kevlarowymi membranami , w tej chwili można na Allegro kupic je w promocji za 999zł. Po porównaniach z Eltaxami Universe, Tonsilem Fenix mogę powiedzieć ze nie ma co porównywać - Bellwoody biją tamte na głowę. Może faktycznie Kodę nie zostawią z tyłu ale przynajmniej nic od nich nie odstają a za to ile mniej kosztują. Warte przemyślenia. Ja dokupiłem do nich porządny sub Alphard ETP-801APM i jest very ok.

pozdr

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.