Skocz do zawartości
IGNORED

Telewizory LCD 40'+

Painkor

Rekomendowane odpowiedzi

Mam pytanie i jednoczesnie prosbe...

czy ktos slyszal cos o tym modelu..moze jakis link z testem lub opiniami?

SHARP LC-45GD1

I moze ktos ma jakies ciekawe informacje na temat premier tegorocznych telewizorow LCD powyzej 40 cali?

Sam osobiscie sie spotkalem z 2 lub 3 modelami o takiej przekatnej..lecz sa to modele z tamtego roku(podobnie jak ten sharp)..a domyslam sie ze w tym producenci planuja wypuszczenie wiecej modeli z pod znaku 40''+...

linki do stronek z takimi informacjami byly by bardzo przydatne:)

Dziekuje i pozdrawiam.

https://www.audiostereo.pl/topic/15911-telewizory-lcd-40/

Jeżeli czas odświezania matrycy jest większy niż 12 ms to sobie daruj, szczególnie przy takich gabarytach ekranu. Smużenie jest większe niż na starych 100 hercówkach. Jednak wyszedł ostatnio nowy Philips model bodajże 9986. czas odświeżania matrycy mniej niz 12 ms Dużo porawia również natural motion. Widziałem jego obraz z sygnałem antenowym HDTV i to juz jest godne zastanowienia i kupna.

https://www.audiostereo.pl/topic/15911-telewizory-lcd-40/#findComment-267631

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.