Skocz do zawartości
IGNORED

Pinocraft? a 4 ohm i nizej da rady?

Duo

Rekomendowane odpowiedzi

witam

to moj pierwszy post na stereo. Wie moze zaczne z troche banalnym pytaniem. Mam zamiar kupic Triangle Comete es. Mam narazie yamahe piano craft e400. Te kolumny to poczatek skladania mojego stereo. W przyszlosci mam zamiar kupic wzmacnicz i cedeka. A moje pytanie na dzis brzmi czy [ianocraft pociagnie takie glosniki tzn. comete albo nawet Altea Triangla? Pytam sie dlatego bo nie mam zamiaru marnowac glosnikow przez pare miesiecy. Tzn. nie chce zeby stally nie uzywane na pulce. Sluchalem triangle comete zakochalem sie w nich i chce teraz zlozyc zestawik stereo przyzwoicie grający. Moze ktos napedzal w miare wymagające glosniki pianocraftem? Wiec ostatecznie pytam czy przez pre miesiecy (tzn. max 3 miesiące) yamaha piano craft bedzie w stanie napedzic takie glosniki?

https://www.audiostereo.pl/topic/15924-pinocraft-a-4-ohm-i-nizej-da-rady/

Malo mialem doczynienia z PC. Ale z tego co slyszalem to powinno dac sobie rady z triangle. Tak to zapamietalem i nie dam sobie uciac reki ale z tego co slyszalem to yamaha daje rady! Ale to na prawde sa sluchy wiec to podkreslam. Sam producent podaje z piano podaje moc 100W dla 4 ohm. Nie wiem naprawde ale elektronika pianocrafta jest wyjatkowo ceniona w moim srodowisku. Wydaje mi sie ze z triangle nie bedzie problemu a jak bedzie to daj znac na tym forum i bedzie w koncu konkretnie wiadomo. Bo z tego co czytalem na tym forum nie mozna sie doczytac konkretnego zndania na temat PC. Pozdrawiam i zycze jak najlepszego odsluchu bo sam mialem zamiar kupic do stereo pinocrafta z tego sie wziela moja dluuuuga wypowiedz.

Pozdro

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.