Skocz do zawartości
IGNORED

Bellwood Comfort

fender70

Rekomendowane odpowiedzi

Chciałbym się podzielić z Wami opinia na temat zestawu głośników Bellwood Comfort. Ostatnio kupiłem taki zestaw za 1000zł. Porównywałem go z zestawami Eltax Universe, Tonsil Fenix i Koda 706 i co - byłem wielce zdziwiony bo tylko Koda dotrzymywała kroku temu Bellwoodowi. Nie wiem czy moze to poprzez te membrany z kevlaru ale naprawdę te głośniczki za tak umiarkowana cene brzmia super. Wiem ze takim stwierdzeniem narażę się znawcom tematu dla których głośniki poniżej 3000 to lipa ale nic na to nie poradzę - po prostu takie na mnie zrobiły wrażenie te głosniki. Do nich dokupiłem suba Alphard ETP-801APM i jest very ok. Z yamahą 450 wszystko pracuje zajebiście w pomieszczeniu 25m2.

pozdr

https://www.audiostereo.pl/topic/15931-bellwood-comfort/
  • 7 miesięcy później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.