Skocz do zawartości
IGNORED

Zestaw Dali Concept za 2.5K

pol32

Rekomendowane odpowiedzi

Mam ten zestawik tyle że gra z pionkiem 814. Jestem z niego zadowolony przed zakupem porównywałem z Wharfedale Diamont ,Crystal, Rubikonem w podobjej cenie i jakimś zestawem Kody za przeszło 2kzł i wg mnie Concepty były wyraźnie lepsze, jedno co im mogę zarzucić to jednak trochę mało basu w KD więc rozważ zakup dodatkowego suba, za to center wg mnie jest rewelacyjny, co do słuchania w stereo wg mnie jest ok, bez efekciarstwa, dżwięk zrównoważony nie jest męczący (heh zaraz mnie zlinczują, słucham stereo na amplitunerze KD i do tego PIoneer'a). Nie mniej jednak za 2500zł zestaw jak najbardziej godny uwagi i odsłuchu, co do ceny bez promocji (coś koło 3200zł) to raczej troche drogo. Wykonanie zestawu na wysokim poziomie, solidne śróbowe zaciski (akceptują kabelki 4mm), naprawde nie ma się do czego przyczepić.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.