Skocz do zawartości
IGNORED

NAD C 320 BEE czy Yamaha AX - 396 (496)?

raudio81

Rekomendowane odpowiedzi

stałem przed podobnym wyborem, yamaha odpadła, został NAD, poprostu usłyszałem NADa i sie zakochałem jakoś mi yamaha nie podchodzi choć to też kultularny przyjemny dźwięk z chrakterystycznym bassem dla yamahy, chyba uniwersalna będzie yamaha brat ma 440 rds amplituner kina domowego, wiem to inny sprzęt niż wymieniłeś ale marka ta sama... czasami jak jestem u brata to słucham jego yamahy ładne cacko ale i tak z przyjemnością wracam do NADa zreszta mnie czeka jescz dużo zmian w systemie ale trzeba poczekać na kase i wkońcu zdecydować się na kolumny (wciąz poszukuje) - proponuje wybrać sie do sklepu i zwyczajnie posłuchać dokonać wyboru, to najlepszy niezawodny sposob - pozdrawiam

jedna i druga konstrukcja gra poprawnie, moim zdaniem jedno i drugie jest nieco nijakie, no, ale w tym przedziale conowym trudno się czepiać takich drobiazgów. Dla siebie wybrałbym NADa, nie jest to amp doskonały, ale gra bardziej żywym dzwiękiem niż Yammi. Do cięzszego grania to moze być też duży plus.

pzdr!

dzieki za pomoc...

może jakieś sugestie co do kolumn - pokój jak w kawalerce w nowych blokach (ok.35 - 40 m2) - wysoki :( - antresola...

ad.poprzedniego pytania - ja mam NAD'a zestaw i Yamahy NS - 300 ...kumpel słucha podobnej muzy i się zastanawia czy kupic Yamahe czy to co ja mam....a ja się zastanawiam nad nowymi kolumnami (Paradigm Monitor v.4 - podłogowe) - on chce ode mnie kupic kolumny - co o nich myslicie? jakie inne byście zaproponowali? pozdro:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.