Skocz do zawartości
IGNORED

Gdzie w Łodzi posłuchać słuchawek?

Adamo11

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć.

Mam pytanie jak w temacie.

Z zakupem nie ma problemu - jakby co jest net, ale gdzie posłuchać?

Jak wiadomo MM odpada, więc gdzie jest salon/sklep gdzie jest spory wybór?

Wstępnie, sugerując się wpisami na forum typuję w:

Beyerdynamic dtx700

Sennheiser Hd 477

.

.

Tonsil SD 426A (?)

Reszta poza zasięgiem...

hm... faktycznie nie jest to latwe. ja sam swoje sennheiserki nabylem w... mediamarkcie [mieszkam w Lodzi] i tam w badziewnych bo badziewnych warunkach ale wybieralem sluchawki i z wyboru ciesze sie do tej pory [bedzie juz 3 rok jak dorwalem swoje maluchy 490 jako ostatnia sztuke z owczesnej oferty sennheisera]. na razie nie zamienilbym ich na wiele takze i drozszych i aktualniejszych modeli sennheisera [za ostre, sypia wysokimi az do bolu uszu i glowy]. wydaje mi sie wiec, ze mozna nawet w 'masowym' sklepie dobrze dobrac pewne interesujace rzeczy. owszem zakup kolumn i odsluch w warunkach mediamarktowych to pomylka totalna... ja sam zadziwiam sie do tej pory jak tez udalo mi sie na tyle dobrze trafic z moimi sluchawkami biorac pod uwage niechec obslugujacych stoiska do upierdliwych klientow ktorym trzeba przyjsc i wlaczac muzyke z 'zakluczonego' w szafce cd itp... ale moze warto probowac?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.