Skocz do zawartości
IGNORED

Serwis, tuning CD w Łodzi.

oley

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Mieszkam w Łodzi tuningiem nie zajmuję się masowo ale mam za sobą kilka lekko zmoyfikowanych CD , napisz co masz i co chcesz pozmieniać może coś wymyślimy.

Niestety nie znam nikogo takiego w Łodzi kto się tym zajmuje zawodowo.

Pisz tu lub mailem adres w o mnie.

Pozdrawiam

znam.

ostatnio słuchałem marantza przed i po tuningu przez omawianego znajomego i powiem szczerze: niebo a ziemia.

dokładnych szczegółów nie znam, wiem że wymieniony został zegar, jakiś układ od stabilizacji napięcia, wzmocniona obudowa i coś tam jeszcze.

zadzwoń na 508688577 - podam namiary na tego kolesia...

ciesze sie ze znalazlem taki watek... otoz i ja jestem w potrzebie. a na prosbe moja na forum o schematy urzadzen aby dostarczyc jakiemukolwiek elektronikowi w celu pewnym napraw i uzupelnien nie bylo zadnego odzewu. pisze wiec w tym miejscu.

czy ow czlowiek wspominany powyzej bylby w stanie zajac sie klockami arcama [te starsze czarne] w zakresie naprawy wzmaka [diagnoza i naprawa] oraz cedeka [wymiana powalonych i oczywistych elementow]?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.