Skocz do zawartości
IGNORED

Need HELP(wunat,elfan i inni)

Wizzle

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Wiem ze juz temat pare razy walkowany ale nie do konca i mam nowu niuans.

Mam do kupienia okazyjnie KODE SW15A za 950zl nowiutka w wisniowym kolorze(biorac pod uwage cene nowej 1400zl) ale nie mam zielonego pojecia czy warto zawracac sobie tym glowe. Niby sluchalem go w studiu polpaka ale u nich jakos zawsze inaczej gra niz w domu, a na odsluch nie chca dac.

Dylemat mam z rozmiarem tego suba bo jest niezly kolos :) a ja mam pokoj 20m2 i w sumie nie wiem czy mi nie wystarczy SW1000. I wlasnie tu mam problem. Sw 1000 nie slyszalem (w domowych warunkach oczywiscie) a rozne rzeczy sie czyta, raz go chwala, raz objezdzaja.

Kupic do 20m2 Sw1000 czy tego SW15A?

wunat dlaczego sprzedales sw1000, lipa byla? lepiej dolozyc i kupic okazyjnie sw15A? czy z tym tez dac sobie spokoj i zlozyc cos samemu.

Prosze wszystkich znawcow o pomoc bo okazja minie za 2 doby :( (jesli wg was jest to okazja)

https://www.audiostereo.pl/topic/16071-need-helpwunatelfan-i-inni/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.