Skocz do zawartości
IGNORED

Czy jest jeszcze w radiu klub hifi?

Lord

Rekomendowane odpowiedzi

witam!

okolo 10lat wstecz byla w radiowej 2 nadawana audycja pana Leszka Michniewicza i Bogdana Olewicza o ile dobrze pamietam byl to klub hifi mam kilka kaset z tymi programami do 1992 roku sporo bylo tam ciekawostek

wobec tego pytam czy jeszcze ten program nadają lub do kiedy nadawali

DZIEKI I POZDRAWIAM

https://www.audiostereo.pl/topic/16107-czy-jest-jeszcze-w-radiu-klub-hifi/

Nie, no co ty ! Ja sam polowalem kiedys, a nuz o 3 w nocy nadaja ? Jak bylem maly i lezalem w woziczku to chlonalem te audycje. Pamietam jak B. Olewicz wspomnial po raz pierwszy o kablach solid-core. To byl szok ! Dzuo masz tych kaset ? Moze by wrzucic do sieci donkey'a ? Ostatnio chlopcy dali odcinek kultowej "Sondy" o fi-fi.

Hej witam!

To milo że to jeszcze pamietasz!

Mam chyba z 7 kaset gdzieś leżą i kilka szpul - przegrywalem kasety na szpule!

Ta audycja nazywala sie ZAKŁOCENIA ODBIORU, wczoraj sobie przypomnialem i byla nadawana o 17tej w niedziele na 2 programie. Odnosnie p2p to odpada bo jestem na modemie...

Ale tasmy sprawdze i sie odezwe, moze w wolnym czasie warto dac to na cdry.

Co do SONDY to pamietam ze wrocilem wowczas z kina a tu mi mowia w domu ze KAMINSKI I kurek nie zyją!

Prawie sie rozplakałem...

Szkoda ze nie ma takich programow dzisiaj, a te na tvn turbo rzadko ogladam i sa malo fachowe i raczej reklamowe niz obiektywne. Kiedys bylo Laboratorium ale krotko i bylo slabsze.

Serdecznie pozdrawiam i dziekuje!

Odezwe sie nie bawem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.