Skocz do zawartości
IGNORED

Jaki odtwarzacz DVD wybrać ? (do 1200zł)

Jacente

Rekomendowane odpowiedzi

a czego oczekujesz od odtwarzacza ? do czego będzie przyłaczony ? czy ważniejszy jest dla ciebie obraz czy dźwięk?

W sumie Pioneery są niezłe - mają bardzo dobry obraz i dźwięk całkiem dobry. Sam mam pionka 656, czyta wszystko, jest cichy, ma dobry jak na tę klasę cenową dźwięk (w tym SACD i DVD-A) i bardzo dobry obraz. Teraz ich już ich niestety nie robią a model 575 gra juz trochę gorzej (jednak seria 5 to oczko niżej) ale ma równie dobry obraz a do tego odtwarza DiVX jesli ci na tym zależy. Niestety 668 to teraz bardzo wypasiony model i kosztuje ponad 3k zł.

Duzo dobrego mówią o Samsungu 745 ale nie wiem czy ma dobry obraz mówią za to że gra jak na tę kasę rewelacyjnie - sam nie wiem bo nie słyszałem.

Raz po raz oglądam filmy ale zdecydowanie częściej słucham muzyki więc chyba bardziej interesował mnie DVD który wyróżnia się pod względem audio. Jaki zatem sprzęt wybrać ?

albo cos uzywanego z wyzszej pólki - mozna na Allegro znaleźć odtwarzacze z wyzszych serii w dobrej cenie (Pioneer 6xx albo jeszcze lepiej 7xx, lepsze Yamah, Philips 963, Panasonic RA-82, albo zaryzykowac i spróbowac kupic tego samsunga który tyle zamieszania na forum narobił (manty mimo wszystko bym nie polecał).

>Raz po raz oglądam filmy ale zdecydowanie częściej słucham muzyki więc chyba bardziej interesował

>mnie DVD który wyróżnia się pod względem audio. Jaki zatem sprzęt wybrać ?

jesli wiekszosc to muzyka, to ja proponuje samsunga HD-745.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.