Skocz do zawartości
IGNORED

PILOT DO RX-V450 - Ludzie co z Wami!!!!

Flawiusz1

Rekomendowane odpowiedzi

Szukam pomocy!!!!!!!

Potrzebuję obsługiwać pilot z telewizora Thomson 28WS43E tym który dostałem do amplitunera YAMAHA RX-V450

Kody z książki nie pasują, mało tego przeleciałem wszystkie liczby z zakresu 200-300

Czy ktoś może mi pomóc??????????????????????????????//

https://www.audiostereo.pl/topic/16185-pilot-do-rx-v450-ludzie-co-z-wami/

a nie możesz po prostu zmienic telewizora, no model do którego znasz kody? :)

Miałem ten problem ze starą Westą 14" Stukałem wszystko co było w instrukcji, a potem po kolei i wreszcie znalazłem. Cierpliwości!

Możesz mieć problem. Wydaje mi się że nowe TV Thomsona obsługują pilota w jakiś niestandardowy sposób. Kupiłem kiedyś uniwersalnego pilota dla rodziców, i chciałem go najpierw przetestować na swoim kikuletnim Thomsonie. Im bardziej próbowałem, tym bardziej się nie dało. U rodziców na parunastoletniej Toshibie pilot działa jak złoto.

Wielkie dzięki za pomoc (pomysł z zakupem nowego telewizora był wyjątkowo trafny zwłaszcza, że ten kupiłem 3 lata temu i zapłaciłem za niego 4 tyś) A teraz lece do jakiegoś komisu i kupię sobie Rubina 714P a pilotem w niego będę rzucał . Wielkie dzięki drogim forumowiczom

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.