Skocz do zawartości
IGNORED

Koda KD 261- Czy ktoś go słyszał?

kombo

Rekomendowane odpowiedzi

Witam!!

Mam zamiar kupić wzmacniacz kody kd 261, kosztuje ok. 1000zł Słuchałem go w sklepie i brzmiał całkiem niezle, ale chodził na dobrych i drogich kolumnach i kablach poza tym w domu może brzmieć inaczej. Sprzedawca zachwalał go niesamowicie 100 W mocy w RMS ma kanał , wielki 400 W transformator troidalny, podobno to jest idealy wzm. do tuningu. Może ktoś posiada ten wzm. lub go słyszał ? prosze o opinie

Ja slyszalem, coprawda nie jestem specjalista, ale spodobalo mi sie brzmienie tego wzmacniacza, byl bardzo "surowy" , posiadal jak na moje ucho swiena srednice i lagodny niezbyt uciazliwy bas (wydaje mi sie, ze swietnie by sie on odnalazl w jazzie). Moglem miec ten wzmacniacz za 450zl i po paru miesiacach zaluje, ze nie kupilem tego Kody, ale 1000 zl to bym za niego nie dal, za taka sume mozna bez problemu znalezc cos ciekawszego.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.