Skocz do zawartości
IGNORED

harman kakdon hk 750+jbl E60

blokier41

Rekomendowane odpowiedzi

Witam , mam pytanie jestem przed zakupem kolumn do harmana 750 ,osobiście słyszałem podłaczone do niego

kolumny jbl E60 wrażenie odsłuchowe dobre ,lecz mam pokój 16m2 i nie jestem pewien czy ich wielkość nie będzie przesadzona .Preferuję szybki i głęboki bas ,wycofane lekko srednie tony ,natomiast tony wysokie mogą

być bardzo słyszalne, lecz nie szorstkie i ostre a przyjemne dla ucha.Jakie kolumny brać pod uwagę w tej cenie.

https://www.audiostereo.pl/topic/16315-harman-kakdon-hk-750jbl-e60/

W tym pośpiechu zapomniałem dodać że wzmacniacz to rowież harman HK 670.Jeżeli ktoś posiada taki zestaw w

pokoju 16m2 to proszę o opinię czy basu nie będzie za dużo.Nadmieniam że interesują mnie tylko kolumny

podlogowe.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.