Skocz do zawartości
IGNORED

Ekrany CUMULUS – ktoś ma doświadczenie ?

Mikomax

Rekomendowane odpowiedzi

Pytanie jak w temacie: ekran projekcyjny CUMULUS – czy miał ktoś z nimi do czynienia, a jeśli tak to czy może się podzielić wrażeniami ???

Rozważam taki zakup i szukam opinii.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Z góry dziękuję,

MiKOMAX

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

fatalny desing / jak dla mnie / chodzi o kasetę , czarna ramka to podstawa

i zwieksza koszt o ładnych kilka setek.No chyba ze do elektrycznego stosuja inne 'opakowanie'

np. takie jak moje z Viz-Artu

>>mim

Ten, który mam w tej chwili to „przejściówka” jak pisałem już wcześniej w którymś temacie. Ma 2,4 m szerokości, a docelowo chcę zamontować 2,8 lub 3,0 m (ostateczna decyzja jeszcze nie podjęta). Kaseta nie ma dla mnie takiego znaczenia, powiewa i tak będzie schowana w suficie.

Interesuje mnie przede wszystkim jakość materiału, z jakiego wykonany jest sam ekran zarówno pod względem właściwości projekcyjnych jak i trwałości (zdecyduję się raczej na wersję Matt White G=1.0) oraz napęd odnośnie ewentualnego falowania, marszczenia itp.

Cumulus 300x169cm ma kosztować 2150 netto, a ekran z Viz-Art’u z materiałem Da-Lite 3360 netto.

No i w ten sposób dochodzimy do podstawowego pytania: Na ile różnica w cenie przekłada się na różnicę jakości (mam na myśli walory czysto użytkowe, a nie np. estetykę kasety ) ?

nie mam pojęcia dlaczego ekrany z Viz-Artu sa takie drogie

wiem tylko tyle ze materiał sprowadzaja za stanów,kiedys nie mieli tak dobrych ekranów

ale widocznie postawili na jakośc a co za tym idzie i cenę

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.