Skocz do zawartości
IGNORED

kolumny + amplituner do 4 tys

qjerry

Rekomendowane odpowiedzi

Mam DVD philips 720 SA. Potrzebuję amplituner + kolumny; mam do dyspozycji do 4 tys. pln

Zestaw ma służyć do słuchania muzyki i KD w proporcji 50:50; pokój 25 m2.

Jeżeli chodzi o kolumny to ma dzisiaj jestem prawie zdecydowany na zestaw 5.0 Celestiona (F30 + F10 + F35C), choć po głowie ciągle chodzi mi zestaw 5.0 Qadral QLX 210 SET.

Główny problem dotyczy jednak wzmacniacza - mam dylemat: czy Denon 1905, czy ONKYO TX-SR 502 - doradźcie!

Na koniec pytanie z innej beczki: Jeżeli coś mi się zepsuje np. amplituner ONKYO lub Denon - jak to jest z gwarancją? Czy w Polsce naprawia się taki sprzęt, czy wysyła do producenta? Na czyj koszt? Ile się czeka? Może ktoś już "to przerabiał"...

https://www.audiostereo.pl/topic/16457-kolumny-amplituner-do-4-tys/

Wszyscy dystrybutorzy w Polsce zapewniają serwis gwarancyjny i pogwarancyjny oczywiście jeżeli zakupisz sprzęt z Polską gwarancją. Z tych dwóch amplitunerów polecam Onkyo 502 mimo, że Denon ma 7 kanałów. Onkyo ma solidniejszy obwód zasilania co ma znaczny wpływ na jakość dźwięku.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.