Skocz do zawartości
IGNORED

POMOCY !!! Alton + Pyle + diora....Jak t

klimz

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Jako nowy uzytkownik zwracam sie do ( starych wyjadaczy ;) ) o pomoc. Mam w domu sporo sprzetu. Aktualnie kozystam z glosników ALton 80 W 2szt. + skrzynia Pyle tu niestety link :

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) - (jest to ta pierwsza od góry...) a zeby to napedzic posiadam 3 wzmacniacze : Technics SA-EX320 , RADMOR 5102-TE i DIORA WS-440. Pytanie moje dotyczy najleprzej mozliwej konfiguracji tego sprzetu. Zaznaczam ze ów skrzynia pyle ma osobne wejscie na lewy i prawy kanal. Drodzy uzytkownicy które wzmacniacze wybrac ?? czy jest jakas opcja podkrecenia ich ???? Kolejny mój problem polega na tym iz kozystam do tego z 2 gramofonów ( DJ ) i gdy pozwole sobie na troche wiecej z galka VOLUME...sprzet zaczyna sie sprzegac ( glównie przy duzym basie..) powstaje straszny basowy szum , a glosniki trzepia sie jak by mialy zaraz wyskoczyc...czy ktos moze wie jak wyzby sie tego zjawiska ???? POMOCY !!!!!!!!!

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )
https://www.audiostereo.pl/topic/16582-pomocy-alton-pyle-diorajak-t/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.