Skocz do zawartości
IGNORED

khadas vim3L + Tone Board VIMs Edition oprogramowanie

Rekomendowane odpowiedzi

Kolejny mój post o tym składaku. Powoli tracę do niego cierpliwość. Mam Khadas vim3L + Tone Board VIMs Edition + zasilacz liniowy, już jakiś czas. Chciałem malinę, ale na rynku w tamtym czasie nie było nic...Kupiłem, złożyłem miało fajnie grać. Płytka reklamowana jako uniwersalna. Android9,  ubuntu, Volumio....Niestety po jakimś czasie volumio przestało ją wspierać. Konkretnie model L. Mała być wtyczka do deezer-a, ale nie ma...A deezera mam i nie chciałbym zmieniać.

Do tej pory miałem androida, apkę ze sklepu play i no i jakoś to grało. Tylko czy nie można lepiej? Nie wiem czy android nie obcina jakości. Nie pokazuje z jaką przesyła dane. Na mailinie można zainstalować Daphile, Roon, Audirvana...cokolwiek to znaczy. Pytanie, czy na tej płytce też to zadziała. No i jak to wgrać? A może jeszcze coś innego?

Jest społeczność khadasa, ale niestety nie odnajduję się tam. Czy ktoś ma o tym jakieś pojęcie? Gdzie się zwrócić, wysłać sprzęt aby zainstalować właściwe oprogramowanie. Gdzieś zapewne są pasjonaci którzy się na tym znają. Tylko gdzie? Ludzie którzy ponoć znają się na komputerach rozkładają ręce. Przynajmniej ci na których trafiłem. Będę wdzięczny za jakieś podpowiedzi.

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.