Skocz do zawartości
IGNORED

Uwaga DOLNOŚLĄZACY proszę o pomoc!

Pitban

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

czy ktoś może zna jakieś ciekawe sklepy na terenie wroclawia, gdzie można spotkać sie z profesjonalną obsługą i przyjaznymi cenami do negocjacji?

Top hi-fi; MM; Powstancow Slaskich, .........

Z gory dziekuje za pomoc!!

Coz, powiem szczerze, ze na sam pierw zastanawialem sie nad czyms max do 2 k ... :) no ale cis sie podpalilem na tego denona + wharfedale!

tylko sie teraz zastanawiam czy wziac crystale 30 + sub; 40 czy same diamondy 8.4

z gory zaznaczam, ze nie jestem radykalnym audiofilem, jakkolwiek lubie posluchac dobrej muzyczki w przyzwoitym opakowaniu.

pokoik mam 2o kilka m i mysle, ze cos z tego na pewno wybiore, tylko co??

roznica pomiedzy zestawami jest 900 zl miedzy naj: tanszym i drozszym

A co do tego szalenstwa...

tak jak myslalem, tylko utwierdzilem mnie w przekonaniu, ze nic tu wiecej nie znajde ciekawego i chyba sie skonczy na MM, chociaz nie ukrywam, ze wolalbym gdzie indziej (mam lekkie uprzedzenia do tego marketu)

ha, a ja podam bo tak tamto forum nie umywa sie do naszego i konkurencja własciwie żadna.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Pozdrawiam

Ukryta Zawartość

Hmmm można by się troch wysilić i podać do konkretnego wątku na temat sklepów we Wrocławiu:

Ukryta Zawartość

pozdr

Ukryta Zawartość

wszystkie opisane adresy juz zwiedzilem :) chodzi mi raczej o nowy sprzet z gwaracja. co do visatexu, to tak myslelem, ze nie bedzie tam w czym powybierac. pozostaje mi wiec chyba media markt i tyle... i do tego jeszcze te raty... no coz... takie czasy :)

w media podoba mi sie kilka zestawow z denonem i wharfedale diamond i crystal. tylko cena... 3900 i 3500 . ale czy mozna cos kupic jeszcze taniej??

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.