Skocz do zawartości
IGNORED

kondycjoner do 400zł używany lub schemat

NADek

Rekomendowane odpowiedzi

uzywany kupię bo nowy duzo droższy jest lub schemat może ktoś ma to bym z pomocą ojca sobie zrobił. Taki który bedzie miał mały wpły na dźwiek, chodzi tylko o wyeliminowanie trzasków pochcodzenia lodówki itp.

Pozdr.

Ja mam kondycjoner DIY na sprzedaż.Cena 200zl.Też kiedyś miałem problem z lodówka i innymi przepieciami.Postanowiłem zrobić 5 lat temu cos takiego i mam spokój.Teraz chce sprzedać bo montuje coś nowego w lepszej obudowie.

Niema żadnego problemu z zamulaniem.Niewiem z kąd bierze sie sie to w innych kondycjonerach.Może to przyczyna zamałych transformatorów separujacych lub dławików nawijanych cienkim drutem.Ja w swoim zastosowałem duze dlawiki nawijane grubym drutem,transformator symetryczny i lokalne kondensatory.To powoduje że niemam żadnych problemów z dynamika.Mam system wzmak.CSR ABC cd.MICROMEGA STAGE 5 i QBA MIESZKO 2 i powiem tylko tyle że niejeden był zdziwiony jaki POWER drzemie w tym systemie.Bas z tych małych monitorków potega.Kazdy szuka Subwofera ukrytego za zasłoną a to tylko 13 cm wofer w tej kolumnie.Ja po swoich testach uważam że kondycjonerek dodaje dynamiki niemuwiac już o bezproblemowej pracy urzadzeń.Jest tylko jeden ale.Czym lepszy sprzet tym rużnica jest lepiej wyczuwalna.Na budrzetówce poprawy prawie wogule niesłychać tylko tyle że nic niepogarsza.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.