Skocz do zawartości
IGNORED

Jak grają NS45 +NSP60 ???

Pitban

Rekomendowane odpowiedzi

ja ich słuchałem i powiem Ci, że w tej cenie (nie licząc akurat tej konkretnej promocji zestawu) znajdzie się wiele lepszych propozycji. Zresztą kolukmny Yamahy to dokładnie to samo co Eltax, który jak wiadomo nie jest najlepszy

to co sugerujesz?? czytalem gdzies twoja opinie, ze sluchales yamahe na b&w - jak one graja??

w tophifi powiedzieli mi ze mi sprzedadza zestaw z dvd za 5 k.( DM309, DM303 LCR3, AMPLI YAMAHA 550 I DVD 550) jestem umowiony na wtorek na odsluch.

tylko ta cena...

chcialem max 4000 z kabelkami, sluchalem denona 1705 z wharfedalami crystal 40 i bylo calkiem ok!!

co o tym myslisz??

w media za 3500 i moze jakiegos suba do tego

3.14-ter

Powiem Ci szczerze, ze juz mam dosc rozmyslania o tym kinie, nie wiedzialem, ze to taki twardy orzech do zgryzienia, jak bym wiedzial, to chyba bym sobie tym wszystkim glowy nie zawracal :)

bede uzywal zestawu w wiekszosci do kina, reszta muzyczka.

i coraz to bardziej utwierdzam sie w przekonaniu, ze powieniem kupic tego denona z wharfedalami

prosze o jakies sugestie.

wiem, ze sie troche na tym znasz :)

ja mam dokładnie taki sam zestaw (550+550+B&W) i jestem zadowolony, choć większość skrytykuje takie połączenie, jako zbyt wyostrzone - potwierdzam jest bardzo krystaliczne zwłaszcza w górnych rejestrach, co może drażnić, ale dla mnie stanowi zaletę, bo jest detaliczne. Inni powiedzą, że DM309 nie dostarczają odpowiednio dużo basu, ale się z tym nie zgodzę i jeżeli nie nastawiasz się na KD, to nie widzę konieczności dokupowania subwoofera. Inna rzecz, że jeszcze próbowałbym się targować - ja kupując pół roku temu zapłaciłem 5700 zł, ale teraz zarówno odtwarzacz staniał o 100 zł, a amplituner o 700 zł, więc co najmniej stówa do urwania. Co nie zmienia fakt, że przy uwzględnieniu ceny całego kompletu kolumn i tak wychodzisz do przodu o parę zł. Przeczytaj moje opinie, choć zestaw Denona z Wharfedale (zwłaszcza za tę cenę jest nie do pogardzenia), Pozdrawiam

Przez jakiś czas miałem NS150 - faktycznie przyjemna kolumna, piekan góra ( pod warunkiem zastosowania odpowiedniego kalbla ) - 1" kopułka jedwabna kopułka wiele potrafi - jak dla mnie byłem nia mile zaskoczony, oraz 2 x 13 cm głosnik średnio-nisko tonowy - w całości bardzo przyjemny dźwięk. Używałem ich zarówno do kina domowego jak do odsłuchu stereo. Bas jest szybki i sprezysty - ale nie spodziewaj się trzęsienia ziemi. Kolumna jest wentylowana od przodu - mało kłoptów z ustawieniem jej w pomieszczeniu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.