Skocz do zawartości

Klub otwarty  ·  586 członków

Naim Klub
IGNORED

Wymiana wyświetlacza Naim ND5 XS

Rekomendowane odpowiedzi

Czy ktoś mógłby mi polecić serwis, który wymieniłby wyświetlacz w moim dość wiekowym ND5 XS na nieoryginalny? Mój padł (ledwie się świeci). Wycena oficjalnego serwisu Naim przekracza moje aktualne możliwości budżetowe: 1600 zł. A że wyświetlacz na jakość dźwięku pewnie specjalnie nie wpływa, to chętnie bym go zastąpił nieoryginalnym. Najlepiej w Warszawie, ale wysyłka też możliwa.

Z góry dzięki za wszelkie rekomendacje!

https://www.audiostereo.pl/topic/168166-wymiana-wy%C5%9Bwietlacza-naim-nd5-xs/
8 godzin temu, bkeram napisał:

Sam wymienisz, nic trudnego. Wyświetlacze nieoryginalne są na ebay za ok. 420-450 zł plus wysyłka.

Dziękuję bardzo! Jeśli nie wymaga to lutowania w ciasnych przestrzeniach, to faktycznie chyba spróbuję 🙂

• 3 tygodnie później...
W dniu 3.10.2024 o 22:36, bkeram napisał:

Sam wymienisz, nic trudnego. Wyświetlacze nieoryginalne są na ebay za ok. 420-450 zł plus wysyłka.

Jeszcze raz dziękuję za porady i raportuję SUKCES. Wyświetlacz z Ali kosztował 425zł z wysyłką, instalacja bezproblemowa, nie licząc niezłego nagłówkowania się nad otworzeniem obudowy - jak się okazuje w serii 5 XS jest ukryta za zaślepką śrubka, którą trzeba odkręcić kluczem imbusowym, potem już wszystko łatwe. Efekty jak na zdjęciu 🙂

IMG_9341s.jpg

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.