Skocz do zawartości
IGNORED

Trapez w BenQ 5120

darek2

Rekomendowane odpowiedzi

Prosiłbym o pomoc w jednej sprawie, do tej pory mam przy projekcjach ustawionego mojego BenQ 5120 na stoliku ,lecz tu tkwi mankament projektor musi stać na środku pokoju w wyniku czego tracę dźwięk siedząc nieco z boku.W wyniku tego muszę projektor zamontować na sufice ,który niestety jest tylko na wysokości 2,60 metra ,dlatego gdy ustawiam projektor w projekcji sufitowej poziomej obraz mi zjeżdża zbyt nisko,gdy ustawiam go pod odpowiednim kątem żeby mieć obraz na środku ściany to robi się trapez i żeby go wyrównać muszę zjechać gdzieś na - 4.Trochę się rozpisałem ale moje pytanie jest jedne czy wyrównanie trapezu z 0 na - 4 pogorszy jakość obrazu?We wtorek będę miał instalowany ekran na ścianie 2,60 metra i muszę pomyśleć o położeniu projektora.Z góry dzięki za pomoc.

https://www.audiostereo.pl/topic/17139-trapez-w-benq-5120/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.