Skocz do zawartości
IGNORED

Czy do zestawu Tannoy Mercury....

norwidos

Rekomendowane odpowiedzi

składającego się z M1 + MC + M10 sub lepiej dokupić Tannoy M4 czy Tannoy Fusion 3 lub 4?

Chodzi i to czy seria Mercury różni się na tyle od Fusion że przody nie zgrają się z posiadanym centrem. Pytam bo interesuje mnie aspekt estetyczny jak i ekonomiczny gdyż szukając tylko w kolorze jasny buk/klon bo takie mam elementy z serii Mercury napotkałem się na Tannoy M4 nowe w takim właśnie kolorze za aż 1600zł co jest złodziejską ceną ( ostatnio sprzedałem czarne Tannoy M5 za 1200zł!!) a na allegro za tą cenę można kupić Fussion 4 w moim kolorze. Nie chcę jednak przekąbinować z tej oszczędności więc poradźcie. Tannoy M3 raczej ciężko będzie wyrwać w tym kolorze....

https://www.audiostereo.pl/topic/17299-czy-do-zestawu-tannoy-mercury/

widzę że nie trafiłem z tym wątkiem:(

a może zmienię trochę moje pytanie: " CZY KTOŚ WIE COŚ O TANNOY FUSION 4- jakie mają mniej więcej brzmienie, czym i ile różnią się od Mercury 4, ewentualnie ogólne spostrzeżenia dotyczące Tannoy Fusion"

Może teraz coś to da...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.