Skocz do zawartości
IGNORED

Które kolumny wybrać do H/K 235

nowy103

Rekomendowane odpowiedzi

witam

Chciał bym kupić amplituner H/K avr 235 ale nie wiem które kolumny do niego wybrać. Zastanawiam sie nad JBL E60 lub E80. Róznica cenowa na allegro jest ok 300 zł. Nie są to wielkie pieniadze ale zależy mi strasznie na pieniadzach bo juz ten komplet H/K 235 + E60 przekracza moje możliwości cenowe ale... no za jakość jaką posiada ten zestaw to bym dał ale jeszcze dołożyć 300 zł no już mnie troche denerwuje, chyba ze żeczywiście jest naprawde warto kupić te E80. Nie mam nigdzie możliwości je porównać. Porównywałem w MM E80 i E90 i bardziej mi odpowiadały E80 ale nie wim jak graja E60.(Na allegro miałem już propozycje H/K 235 z E60 za 3500 zł a z E80 za 3800 zł). Chyba ze jeszcze jakieś inne kolumny do tego amplitunera zeby było w tej cenie.

Prosze o poradę.

PS Moze ktoś zna jakiegoś pewnego allegrowicza z Warszawy u którego można by kupić nie drogo i pewnie któryś z tych zestawów?

Pozdrawiam.

harman kardo gra z kolumnami jbl bardzo dobrze

kwestia odsłuchu

czy warto dopłacać...

w sumie warto bo to jednak silniejsze kolumny

osobiście E80 nie słuchałem ale E60 i E90 aż taka przepaść nie dzieli więc E80 od E60 też w jakości dźwięku aż tak bardzo się nie różnią

na allegro taniej mają prywatni importerzy

z Warszawy to nie wiem ale dobre ceny ma darekapsik

z Warszawy jest pako220 ma dobre ceny ale nie ma w ofercie kolumn JBL (kiedyś pytałem)

a czy ktoś juz kupował od allegrowicza o nicku "darekapsik"?

Jeśli on jest z Wrocławia a ja z Warszawy to chyba bedzie problem z gwarancja w razie jakiejś usterki. Miał ktos może jakies problemy ze sprzetem z importu? Jak to wyglada w razie jakiejs awarii?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.