Skocz do zawartości
IGNORED

Scaler w dvd s 97

slud

Rekomendowane odpowiedzi

Miałem kiedyś problem z włączeniem , ponieważ droga w menu była dość zawiła i nikt na forum nie odpowiedział, udało mi się ostatnio więć króciutko powiem jak to zrobić :należy wchodzić przez display a nie przez setup w pilocie, następnie other setings i wideo i już można wybierać skalowanie na 700.. lub 1200..

Co do samej poprawy jakości to jest to dla mnie sprawa mocno dyskusyjna, owszem obraz jest gładszy ale już niekoniecznie ostrzejrzy, jest nawet trochę bledszy, ponadto minimalnie zmniejsza się jego wielkość, u mnie około 5 cm z każdej strony( 2 metry podstawy)??????

Jeśli ma ktoś jakieś inne doświadczenia, to niech się podzieli, może jest to wina kabla HDMI, u mnie kabelek który był na wyposarzeniu, wszystko oczywiście połączone z panasem 700.

https://www.audiostereo.pl/topic/17605-scaler-w-dvd-s-97/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.