Skocz do zawartości
IGNORED

drut nawojowy badz tasma miedziana 99,99

windboy100

Rekomendowane odpowiedzi

Nie napisaleś ile tego potrzebujesz, jaką srednice/przekrój i do czego...

99,99 % to raczej nie jest super czysta miedź ... z takiej miedzi wykonywane są np. cewki głośnikowe Polinka

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

jeśli ta czystość Ci odpowiada to zadzwoń do nich , może sprzedadzą Ci sam drut/taśmę , (ewentulanie zawsze możesz rozwinąć ich cewke :) )

swoja droga ciekawie wypada porównanie cen cewek polinka bezposrednio u producent i w akkusie :)

np. tasmowa 1mH 16AWG w polinku kosztuje 19,80 + vat a w akkusie .... 40,65 zl :) ladna marza :) a przecież akkus nie kupuje tego w detalu...

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Heja!

Co do Akkusa i jego sprzedaży cewek, to nie wydeja mi się, żeby je sprzedawali wagonami... Pewnie dlatego ceny są takie, jakie mają. Inna sprawa, czy mają je na magazynie, czy ściągają na zamówienie (tego nie wiem). Magazynowanie (każde) kosztuje, a jak nie magazynują, to płacą ceny niewiele niższe od jednostkowych...

Pozdrawiam,

Kuba

dzieki za odpowiedz chodzi mi o najczystsza miedz jaka jest dostepna co do czystosci to tylko dwie 99 po przecinku mi sie zmiescily w temacie jakby ktos mial jeszcze jakies pomysly moze ktos importuje cos takiego

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.