Skocz do zawartości
IGNORED

Avance Dana 504 Vs. Dana 660AV-różnica?

TheOne2005

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,Mój zestaw:

1.Amplituner Sony Str-db840

2.DVD Pioneer DV-454

3. Cd Denon DCD-735

4. Kolumny:Avance Omega 503(przód),Mission 700(tył), Subwoofer-Koda SW-850

4. Kable głośnikowe:-przód(Qed Silver Anniversary)-central(w pogotowiu Kimber 8 VS)-tył(Sonic Linc Ast75)

5.Interkonekty:Nordosf Flatline Magic 1(DVD),Straight Wire Rhapsody II(CD), Daytona Optical Cable (DVD), Subwoofer-Hama 5m.

Chcę dokupić do w/w zestawu głośnik centralny. Chcę aby pasował tonalnie, brzmieniowo do kolumn przednich a przy okazji nie zaszkodzi jak środek sceny będzie troszkę bardziej szczegółowy. Mam do wyboru 2 centrale. Avance Dana 504 i 660AV. Moje pytanie brzmi: Czy oprócz troszkę większej obudowy, naturalnego forniru, brzmienie 660AV jest warte dopłaty 440 zł. W katalogu zamieszczona jest informacje, iż w Dana 504 są głośniki z Dana 660AV. Na ile ma to swój oddźwięk w....dźwięku?. Jeżeli ktoś miał okazję je porównywać to proszę o podzielenie się swoimi opiniami. Jestem z Olsztyna i jedyną formą ich przesłuchania jest odsłuch w domu po wcześniejszym zakupie - na zamówienie:). Z góry bardzo dziękuję za sugestie.

AT

• 2 miesiące później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.