Skocz do zawartości
IGNORED

JAKI WZMAK DO Epsilon 960 mk1

makas

Rekomendowane odpowiedzi

WITAM.

Chciałbym zasięgnąć waszych opini na temat ,co kupić do tych kolumn, mając do wydania 1000 zł.

Wiem ,że to za mało ale narazie musi mi to wystarczyć. Sprzedałem swojego kenwooda i zostałem bez wzmacniacza.Zawsze można coś kupić na alegro, ale nie moge się zdecydować co. Będe bardzo wdzięczny za każdą opinie.

https://www.audiostereo.pl/topic/17957-jaki-wzmak-do-epsilon-960-mk1/

makas, 30 Kwi 2005, 16:00

>WITAM.

>

>Chciałbym zasięgnąć waszych opini na temat ,co kupić do tych kolumn, mając do wydania 1000 zł.

Będe bardzo wdzięczny za każdą opinie.

Moja opinia może nie na temat, ale jeśli z allegro to istnieje spora szansa (baaardzo spora) że ten 1.000pln masz raczej do wyrzucenia w błoto...

Naukowe teorie mnie nie interesują. Zresztą kogo tu interesują? To jest forum dla audiofilów.

Może masz racje ,taka opcja też jest możliwa,ale gdzie indziej. Na giełdzle elektronicznej też można trafić na "bubla" a poza tym nic ciekawego tam nie widziałem. Ludzie kupują przez allegro i z tego co wyczytałem na forum wielu jest zadowolonych.

Napewno. Sam nieźle kupiłem Pioneera A-07 i był spoko, ale następny mój zakup to Akai AM-73 który pojechał od razu do naprawy bo chciał mi rozerwać węglówki Scan Speaka he he. E tam, strachy na lachy. Zawsze musi być ten pierwszy raz. Miejmy nadzieję, że twój jeszcze nie nadszedł ;-)

Naukowe teorie mnie nie interesują. Zresztą kogo tu interesują? To jest forum dla audiofilów.

Epsilon 960 mk1 - co to za kolumny, takiegp modelu nie znam ? Jeśli juz, to tylko Epsilon 960.

Za 1000zł nie ma co do nich startować , szkoda zachodu. One potrzebują ciepła i takiego wzmacniacza trzeba szukać, do tego z łagodną górą.

Jakimś wyjściem w tej cenie, jest MF-A1 ( już tylko z drugiej ręki ). Niestety nie łączyłem z Epsilonami i nie wiem jakie wartości soniczne z tego wyjdą. Warto spróbować.

Wiem że mk1 nie ma w symbolu, napisałem tak żeby było wiadomo że to wersja na scanach.

Zdaje sobie sprawe ,że kwota jest niewielka ale jakoś grało na 4060R, to na troche lepszym wzmaku powinno być {mam nadzieje} troche lepiej.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.