Skocz do zawartości
IGNORED

Jaki Telewizor LCD 20 calowy do 2600zł??

Kud??aty

Rekomendowane odpowiedzi

w sumie to tak jeżeli to ma być TV do którego raz w tygodniu podłączysz laptopa żeby na wiekszym ekranie pokazać rodzince jakieś zdjęcia czy film w divx to może być TV LCD.

Ale jak masz zamiar pracować przy tym jako zwykłym monitorze a czasem odpalać na nim TV to nie masz się co zastanawiać. TYLKO MONITOR LCD Z FUNKCJĄ TV

firm sporo, ja polecam iiyama i AG neovo (widziałem wczoraj, bardzo dobry obraz i jak dla mnie bardzo ładny design)

Na Twoim miejscu sprawdził bym sam. Po co mieć do kogoś pretensje

p.s.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

tego ogladałem

drogi ale benchmark przegieło z ceną (ok.3000zl)

Ukryta Zawartość

w sumie to tak jeżeli to ma być TV do którego raz w tygodniu podłączysz laptopa żeby na wiekszym ekranie pokazać rodzince jakieś zdjęcia czy film w divx to może być TV LCD.

Ale jak masz zamiar pracować przy tym jako zwykłym monitorze a czasem odpalać na nim TV to nie masz się co zastanawiać. TYLKO MONITOR LCD Z FUNKCJĄ TV

firm sporo, ja polecam iiyama i AG neovo (widziałem wczoraj, bardzo dobry obraz i jak dla mnie bardzo ładny design)

Na Twoim miejscu sprawdził bym sam. Po co mieć do kogoś pretensje

p.s.

Ukryta Zawartość

tego ogladałem

drogi ale benchmark przegieło z ceną (ok.3000zl)

Ukryta Zawartość

->og0r

Monitor który pokazałeś nie jest za drogi. Moim zdaniem to odpowiednik EIZO. Do serii X można sobie ściągnąć profile kolorów w różnych systemach więc jest to ekran bardziej "zawodowy" niż do zabawy. Plusem jest także filtr szklany który łatwo umyć (same matryce lcd zawsze są delikatne ;-) a do tego uplastycznia obraz a i obudowę ma pancerną. Ja używam X-174 do cada i grafiki a jeżeli nie potrzebujesz niczego takiego to kup tańszą serię.

Neovo jest przykładem nowych czasów. Design holenderski a kapitał i produkcja w Chinach.

Mój wybór już padł kupuje monitor z tunerm a teraz może zaproponujecie jakiś konkretny model??a jeśli chodzi o te firmy iiyama i AG neovo to gdy tak oglądam ich specyfikacje techniczne to wyglądają na niezłe Monitory Pozatym dzieki za rozjasnienie mi sytuacji na rynku LCD:)))

ten co podałem jest naprawdę dobry

jak na moja kieszeń drogi ale jak masz kasę to kup

warto

z tańszych to może ten model co podał Piotr albo Samsung

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

żeby nie było - nie pracuje w Komputroniku i podawane linki są tylko przykładowe

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ja wybrałem NEOVO E-17, moim zdaniem najładniejszy i ma takie kąty widzenia jak w specyfikacvji (porównywałem z innymi NEOVO, SAMSUNG, SONY, SHARP). Oryginalny tuner NEOVO może sprawić Ci kłopot jeżeli będziesz chciał korzystać z całego pasma łącznie z S-kanałami, nie ma możliwości korzystania równocześnie z kanałów 21-69, 6-12 i S-kanal (przerobiłem to na własnej skórze). Najlepszy jest Hercules ale kosztuje koło 6-setek. AverTV Box 5 wystarczy ale trzeba go dobrze skonfigurować.

przepraszam ale czy Ty chcesz kupić monitor w ciemno nie testując go wcześniej??

smużenie napewno będzie w grach typu FPP. Ale przy filmach czy TV ja nie widzę żadnego smużenia

Może wrażliwsze oko coś zobaczy.

Ewentualnie możesz kupić jakiś szybki monitor w stylu Samsunga

Ukryta Zawartość

na nim napewno nie będzie smużenia w grach ale czy do TV jest on dobrym wyborem to nie wiem bo nie oglądałem

Ukryta Zawartość

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.