Skocz do zawartości
IGNORED

Membrana w ruchu!

Ururam Tururam

Rekomendowane odpowiedzi

Jak zbadać maksymalne wychylenia naszych membran i zrobić efektowne zdjęcie -

podłączamy odkurzacz do bas-refleksu (w tym czasie migawka na czasie B) przełączamy ciąg odkurzacza na przeciwny i mamy pełne wychylenie w obie strony utrwalone na zdjęciu...

Od jakiegoś czasu jestes czytelnikiem tego forum (około 2 lat). Fakt nie udzielam sie na tym forum, nie byłem nawet zarejestrowany, ale traktuje je jako ogromne źródło wiedzy. Wynika to może bardziej z mojego usposobienia niż z braku wiedzy. Jednak od pewnego okresu dokonałem pewnych spostrzeżeń. Mianowicie to forum moim zdaniem stało się kólkiem wzajemnej adoracji. Chodzi mi o to że jak pojawi się nowy użytkownik i zada pyatanie, które być może się już pojawiło to jest piętnowany za głupie pytania odsyłany do wyszukiwarki lub po prostu pozostawiany bez odpowiedzi. Jeśli ktosnowy napisze coś nie na temat to zaraz jest mnóstwo dobrych rad typu: to jest wątek do DIY lub to się nadaje na bocznicę. Dlaczego nie dzieje się tak w przypadku starych użytkowników. Mam tu na myśli np. wątek, do którego dopisuje posta. Co wnosi do działu stereo "Membrana w ruchu!". Nadaje się to chyba bardziej do galerii foto niż do stereo. Czy ten wątek ma prawo bytu tylko dlatego, że załozył go Ururam Tururam. Trochę to jest niesprawiedliwe. Jestem prawie pewny, że gdybym to ja go załozył zostałbym prtraktowany inaczej. Apeluję o trochę więcej wyrozumiałości do nowych użytkowników natomiast o więcej krytycyzmu w stounku do stałych bywalców. Dlaczego nowi użytkownicy mają być traktowani z góry. Skoro możecie wypisywać takie głupoty jak ale fajne zdjęcie czas migawki taki a taki, to dlaczego nei możecie pomóc komuś nowemy.

Wiem że pewnie zaraz się zacznie piętnowanie mnie bo nie mam stażu na forum lub nikt się do tego nie ustasunkuje. Jeśli tak będzie to znaczy tylko i wyłącznie że mam rację.

Guliwerze:

Też byłem kiedyś nowy i nie potraktowano mię źle.

Każde forum przeradza się w końcu w towarzystwo wzajemnej adoracji. To akurat forum jest jednym z tych, gdzie nowi sa witani stosunkowo ciepło.

Kto jak kto, ale ja nie miałbym nic przeciw, gdybyś to TY założył ten wątek. Uważam, że utrwalenie ruchu membrany na zdjeciu leży w nurcie głównym forum.

Może masz coś do zaprezentowania poza li tylko krytyką? Wytykanie błędów to miłe zajęcie, ale nie poprzestawaj na nim.

Guliwer! na szczęście my tu nie mieszkamy, my ty tylko czasem wpadamy. Poza tym każdy kto sformułuje pytanie tak, że można udzielić na nie odpowiedzi, na pewno jakąś odpowiedź uzyska. Mnie się prawie zawsze udawało. Co innego fristajlowcy, którzy wpadają jak po ogień i pytają o przerobienie altusów na głośnikach alpharda.

PS. Odkurzacz wytrzyma, nigdy nie zassała Wam się rura do dywanu?

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.