Skocz do zawartości
IGNORED

HI-END 2005 MONACHIUM

namelessclub

Rekomendowane odpowiedzi

Ktoś był? Nowinki?

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

post-4142-100007207 1170268852_thumb.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

https://www.audiostereo.pl/topic/18179-hi-end-2005-monachium/

Jak kogoś interesują tegoroczni wystawcy - proszę bardzo

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

A Wam płacą za mądre uwagi?

Na pytania tutaj zadane odpowiedziałem, jednak to w tamtym wątku się wyprodukowałem, wszystko opisywałem i nie widze powodu, aby rozdzielać to wszystko na dwa wątki. Człowiek spał w samochodzie, przejechał 1400km, zapłacił 100zł za 350km jazdy pociagiem, potem to jeszcze wszystko opisał i jeszcze Wam żle?

ja tam podziwiam wytrwałość, gratuluję opisu, tylko ta uwaag jakś śmieszna wydała mi się - raczej mało spotykana- przez co okrasiłem ją emotikonem, jak się chyba nazywa, prosimy o więcej, nie ma powodu do nerwacji

Uwaga taka i podobne są przeze mnie ostatnio bardzo często spotykane na innych forach tematycznych (np corollaclub.org) i wprowadzaja rzeczywiście sporo porządku, który z jednej strony jest urokiem i siłą naszego forum, ale jednocześnie jest i wiele skutków ubocznych. Znamienne jednak jest, że na razie w tym wątku nikt nie intresuje się dzwiekiem, nie pyta o niego i nie zadaje pytań o inne wrażenia (wybacz, ale czy byłem po raz pierwszy czy 10-ty nie ma żadnego znaczenia), tylko dyskusja schodzi na inny tor. Właśnie dlatego tak napisałem.

też mam corollę (jeśli to strona dotycząca samochodu), może się zapiszę :) żeby uczyć się porządku :), mnie tam obojętnie gdzie piszesz, bo chętnie przeczytam, z drugiej strony na tym forum proszą zeby nie zakladać nawoych wątków jak już istnieją stare, a Ty poprzez swój wyjazd do Niemiec nie zdążyłeś pierwszy założyć wątku o tej imprezie, bo na niej byłeś :)

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) - chciałem Ci wysłać ten adres na priv, jednak chyba nie masz maila w "o mnie".

Zapisz się, będziesz miał zniżki na wszelakie części itd:)

A Twojego Banchmarka można sporo ulepszyć:)

Nie ma co, funkcjonalne ustrojstwo.

Ukryta Zawartość

dzięki, mam złotą kartę i mi wystarczy - samochodziarz jestem żaden i nie będę się zapisywał, bo nie czuję tego blusa, na priva napisałem, cholernie ciekaw jestem co tam mozna zdziałać, ,może daj na forum, żeby wszyscy wiedzieli

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.