Skocz do zawartości
IGNORED

szukasz projektora? idź do .....

pavulon

Rekomendowane odpowiedzi

witam forumowiczów,

czytam często jak to trudno obejrzeć dobry projektor, sprzedawcy w Polsce nie podpinają (to osobny temat) itd.

ja natomiast w bardzo prosty sposób obejrzałem kilkadziesiąt modeli w akcji, czasem mimowolnie z racji wykonywanego zawodu bardzo często oglądam wystawy w galeriach prywatnych i państwowych w Polsce i Europie. w związku z dużą ilością projekcji filmów produkowanych przez artystów można się b. łatwo zaznajomić z możliwościami tych urządzeń. ostatnio w jednej z BWA widziałem w akcji skromny LM1E (efekt tęczy), w innej także pte 700 e co pozwoliło mi stwierdzić, że absolutnie nie przebija sony vpl hs-3 , którym byłem zainteresowany po prywatnym pokazie. na zachodzie jest tego więcej w galeriach ale często są to urządzenia z górnej półki, w sensie dosłownym także :-)

https://www.audiostereo.pl/topic/18389-szukasz-projektora-id%C5%BA-do/

wiesz, ja nie wiem czy mowimy o tym samym, po prostu w pewnym momencie byla przerwa, bialy ekran z projektora i pojawila sie poswiata w barwach teczy. nie zauwazylem tego podczas projekcji a w jej przerwie. szczerze, to nie istotne, chodzi mi o wskazanie pytajacym sposobu na bezstresowe obejrzenie urzadzenia w akcji, w sumie przypadkowego ale bez upierdliwego goscia w salonie odliczajacego minuty wypalanej lampy, gotowego na pomoc ale przy terminalu na karty kredytowe ufff.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.