Skocz do zawartości
IGNORED

jak podłaczyc glosniki do onkyo

bodzio2

Rekomendowane odpowiedzi

narazie dzieki bo mam problem czy tylne zawsze graj czy tylko jak jest efekt kinowy bo cicho w nich a pilota brak moze jakas funkcja wylaczona ale wlaczylem na dolby pro logic i dalej cicho nawet szumu co jest grane central i fronty graja

widze ze tu ludzie sobie nie pomagaja tylko pisanie litosci i jeszcze cos tam to inne forum problem rozwiazalem byly zimne luty ale wy urodziliscie sie geniuszami co zaczynaliscie tak samo jak ja od zera to moje pierwsze doswiadczenie z takim sprzetam i zamiast podpowiedziec to glupie texty ide stad

Gość G.Mark

(Konto usunięte)

Moje stwierdzenie nie dotyczyło Twej nieumiejętności podłączenia głośników, ale Twego sposobu wypowiadania myśli w formie pisanej. Woła on niestety o pomstę do nieba.

A jeśli chodzi o meritum sprawy, to w takich przypadkach zazwyczaj zalecam uważną lekturę instrukcji obsługi. Zazwyczaj jest w nich opisane jak należy podłączyć i skonfigurować dane urządzenie.

GM

boczne i ewentualnie tylny speaker służy w sumie do efektów w kinie

i tak bedzie

ps polecam film WESELE to wtedy usłyszysz pełne kino i na bocznych kolumnach

aha w starych filmach np va bank gdzie dzwiek został zremasterowany juz efekty są słabe ale nowe filmy to kino w 100%

Jak pisał poprzednik koniecznie ustaw dokładnie w setupie ampli odległości kolumn od miejsca w którym bedziesz siedzial i oglądał filmy

pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.