Skocz do zawartości
IGNORED

Pytanie o mebelki RTV

Adamu

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Nie wiem, czy wątek powinien tu wylądować, ale chyba nikogo nim nie obrażę :)

Szukam sklepu w (preferowana Wawa, ale może być wysyłkowy) z meblami pod AV. Niestety, pierwsze rozeznanie wpędziło mnie w małą depresję ;)

Szukam czegoś niskiego i szerokiego: chciałbym stolika z dwoma półkami, na dole planuję umieścić obok siebie DVD i amplituner (ampli ma 17 cm i potrzebuje jeszcze odrobinę powietrza do chłodzenia) , na wyższej półce centralny (niestety, dość wysoki jak na centra bo ma prawie 23 cm).

Nad tym wszystkim ma stanąć mały TV.

A wszystko ma być niskie, bo nad TV zwykliśmy z żoną oglądać obraz z projektora i chcemy uniknąć gapienia się pod sufit :)

Na razie znalazłem w Galerii Mokotów coś takiego jak Ostoja T3

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) ale z opisu wynika, że jest za niski (tzn odstępy między półkami mnie nie urządzają: 2x19cm). Na dodatek w Galerii zaśpiewali sobie za niego bodajże 1300 PLN, całkiem nie mało jak za parę rurek i szkło hartowane...

Będę wdzięczny za rady... Krótko mówiąc szukam stolika niskiego i szerokiego: muszą wejść obok siebie dwa pełnowymiarowe klocki, nad nimi zać dość duży centralny.

post-2229-100006510 1170269900_thumb.jpg

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

https://www.audiostereo.pl/topic/18591-pytanie-o-mebelki-rtv/

...a może narysuj projekt i udaj się do stolarza, bo znaleźć mebel w konkretnych wymiarach i z odpowiedniego tworzywa i kolorze będzie trudno. A jak będziesz miał swój projekt... to będzie łatwiej i podejrzewam że nawet taniej

pzdr

123... test

Był czas ze też dłuuuuugo szukałem mebelka o odpowiednich wymiarach (niski do ok 50cm. cobym do tej wysokosci opuścił ekran zakrywając TV podczas projekcji , 3 półki o szer. około 55cm) i skończyło się to tym że poszedłem do sklepiku z tzw. listewkami i mi zrobili taką jaką chciałem z podwójnej płyty a zapłaciłem coś ok. 160 zł (bez nóżek,nóżki kupowałem oddzielnie i sam montowałem )

I teraz mam to co chciałem i stoi to jak należy a dzwiga TV (ok.60kg) wzmak (ok.28kg) i inne "gadzety" niezbędne w systemie.

Także może lepiej rozważyć zakup szafki wg. własnego projektu niż przepłacac i brać to co jest ?

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

----> CZONKIN całkiem zgrabnie wygląda ten twój stolik, masz może jakieś jego projekty ? jestem właśnie na etapie projektowania jakiegoś stolika i musze przyznać że ten twój STRASZNIE mi się podoba więc byłbym ci ogromnie wdzięczny za dokładne wymiary, jakiś projekt albo chociaż węcej zdjęć.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.