Skocz do zawartości
IGNORED

Koda do rock'a

Erni

Rekomendowane odpowiedzi

Witam! Zwracam sie z pytaniem do uzytkownikow kolumn marki Koda(i nie tylko). Jako ze preferowanym przeze mnie gatunkiem muzycznym jest rock i wszelkie jego odmiany (np. Metallica, System of a down, Rammstein), szukam zestawu kolumn 5.1 ktory sprawdzi sie w odsluchu w/w muzyki (zarowno stereo jak i nagrania koncertowe w systemie dts). Z moim budzetem moge sobie pozwolic na zestaw F51 + sw100b, AV702 + sw1000, ewentualnie KF225 + sw1000 (ale ten ostatni zestaw tylko w przypadku, jezeli jest zdecydowanie lepszy od pozostalej dwojki). Ktory bedzie nagral najlepiej? Jako ampli bedzie sluzyla prawdopodobnie Yamaha 457 - chyba ze polecacie cos innego w podobnej cenie (lub troche drozsze). Pokoj 4,5 x 5,5 m. Czekam na Wasze sugestie.

PS: Wiem ze temat kolumn marki Koda byl poruszany wielokrotnie, ale nigdzie nie znalazlem odpowiedzi na interesujace mnie pytanie.

https://www.audiostereo.pl/topic/18614-koda-do-rocka/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.