Skocz do zawartości
IGNORED

Yamaha RX-V430 RDS - help, help, help

tito40

Rekomendowane odpowiedzi

Nie chcę robić śmitnika z tego forum. Jestem tu po raz pierwszy:)).

A instrukcji potrzebuję bo nie mam polskiej i chciałbym wykorzystać wszystkie jego możliwości i sprawdzić czy istnieje możliwość oglądania na nim divxów

z tego co wiem, yamaha rx-v430 RDS to jest amplituner do kina domowego i nie ma wbudowanego odtawrzacza DVD wiec nic na nim ogladac sie nie da... Za to posluchac owszem... A wiem bo sam kiedys mialem... :))

Hmm jakie mozliwosci chcesz w pelni wykozystac?? Co do DivX to co konkretnie chcesz zrobic? Puscic z kompa?

koledze chyba chodzi o to, czy ten klocek może odtworzyć dźwięk przestrzenny z DivX.

No więc może - jeśli film jest w stereo, wszystko co można uzyskać do Dolby Prologic II, zaś jeśli masz ścieżkę w AC3, po wypuszczeniu dźwięku z komputera kablem cyfrowym Yamaha przełączy się na Dolby Digital 5.1.

Sorry, moja wina. Jestem w tym temacie lekko zielony. Do amplitunera mam jeszcze dvd s 530 - też bez polskiej instrukcji :( Jakoś to chodzi na kolumnach Tannoy (bez centralnego) ale z satelitami. Po prostu potrzebuję intrukce, żeby wykorzystać ten zestaw na maxa i ewentualni podłączyć do kompa

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.