Skocz do zawartości
IGNORED

Szybkie zamówienie u Petera

cyku

Rekomendowane odpowiedzi

Uki, 6 Gru 2005, 23:55

>Potwierdzam to co napisał Peter Daniel. Jakiś czas temu sam wysyłałem do niego w ten sposób

>pieniądze.

Duzo bezpieczniejszy jest jednak przelew bankowy - w niektorych bankach za darmo, w innych 1% kwoty, ktos pisal, ze w PKO 15 PLN niezaleznie od kwoty. Przy przelewie rownowartosci 2000PLN do Petera zaplacilem 20PLN (teraz mam za darmo w promocji), wczesniej przelewalem przez Western Union i za przelew kwoty trzykrotnie mniejszej zaplacilem ponad 70PLN wiec tego nie polecam. Z koperta odwazylbym sie sprobowac gdybym zamawial np. na 200PLN czyli gdy ryzyko jest do przyjecia...

There are only two kinds of music - good and bad.

- Duke Ellington -

Przepraszam, zamówienie u Petara zostało już złożone czy dopiero jest w trakcie? Potrzebował bym Vampire Cast Copper Wire. Peter pisał że 50 feet (15,24m) kosztuje $5. Można się jeszcze dołączyć do zamówienia?

Też jestem chętny na Vampira. Nie wiem tylko ile żyłek jest zalecanych na jeden przewodzik.

To jest czysta miedź czy posrebrzana ?

Czy to jest ten przewód, który Peter oklejał taśmą ?

Tak wyglada ten przewod. Tylko bez narzekania ze nie na firmowej szpuli ;-)

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

wszystkich chętnych na kabelek zapisałem

niestety wczoraj nie zaglądałem juz do netu a dziś rano wysłałem przelew,także UKI nie dodałem tych $5 do przelewu

załatw sprawę z Peterem

bikoz

Jezeli chcecie doplacic Peterowi za cos o czym zapomnieliscie w zamowieniu grupowym to moge w tym posredniczyc bo mam miedzynarodowe przelewy za darmo...

- Duke Ellington -

bikoz

Daloby sie podpiac jeszcze kilku spoznialskich pod zamowienie (tzn. zeby Peter dodatkowe elementy dorzucil do paczki wysylanej do Ciebie)? Oczywiscie wszystko musialby sie odbyc ekspresowo - tzn. szybkie info kto cos chce i dzisiaj wieczorem zrobilbym przelew do Petera...

- Duke Ellington -

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.