Skocz do zawartości
IGNORED

ACCUPHASE E-206, doświadczenia porady

_dafi_

Rekomendowane odpowiedzi

Witam !

Właśnie stałem się właścicielem pysznego czarnego Accuphase E-206.

Prosiłbym o porady od osób, które słuchały, bądź słuchają na nim cały czas.

Chodzi mi o konfigurację, z czym próbowaliście go łączyć, kiedy były najlepsze efekty, jakie były te efekty itd. :)

U mnie gra to w tej chwili z CD6000 OSE KI Sig. jako transport, DAC THETA D S Pro Prime, połączone konektem GOERTZ MI1, kable kolumnowe QED QUDOS SILVER SPECIAL 25TH ANNIVERSARY EDITION i kolumny B&W DM602 S2.

Pewnie te kolumienki zdałoby się podmienić na coś ciekawszego, co? Czy jakieś inne pomysły :)

Pozdrawiam

Konrad

PS. a tak poza tym już w sierpniu będę z wizytą w Polsce i wszystko o czym pisałem powyżej, plus wiele innych ciekawych ustrojstw pójdzie pod młotek, tzn. krótko mówiąc sprzedaż.

Jeszcze nie probowalem z samodzielnym transportem, ale juz rozwiazalem sprawę kolumn :)

Ku mojemu ogromnemu zdziwieniu zresztą!

Wymienilem B&W 602 S2 na takie stare [ale jare] TANNOY 605 i muszę powiedzieć, że różnica pomiędzy głośnikami jest kolosalna [na niekorzyść B&W]

Tannoye ukazały lepszą średnicę, góra to już absolutna dominacja, a więc jak się domyślacie i przestrzeń lepsza.

Polecam wszystkim TANNOY-e z serii "SIXES", kiedys mialem 611 i rowniez rewelacja

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.