Skocz do zawartości
IGNORED

JBL E-20 ?? co sądzicie foto link

Patrix

Rekomendowane odpowiedzi

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Jak myślicie czy są to dobre głośnki nigdy nie mialem z nimi do czynienia wiec niewiem

Będą miały dobry bass??

Ukryta Zawartość

https://www.audiostereo.pl/topic/19326-jbl-e-20-co-s%C4%85dzicie-foto-link/

Słuchałem kiedyś JBLi ale nie takich, grały fajnie na wysokich i średnich( kosztowały 3000zł). Natomiast te które pokazujesz dla mnie nie mogą mieć dobrego basu bo pisze że PASMO PRZENOSZENIA: 68Hz - 20kHz SKUTECZNOŚĆ: 86 dB, a 68Hz to nie jest dobry bas, na tej częstotliwości nie będzie głębokiego i fajnego basu tylko raczej bas nieprzyjemny dla ucha, którego ja osobiście nie mogłem słuchać i dlatego poszukałem nowych kolumn które schodzą znacznie niżej i zapewniają dodatkowe efekty podczas słuchania muzyki. Poza tym 86 db to nie jest zbyt głośno jak lubisz po czadować to będziesz je musiał trochę żyłować, oczywiście 86 db to jest głośno ale na imprezę to jest za mało (90 db to już jest coś !).

JBL LX 2002 będą miały o niebo lepszy bas (48 Hz - 22 kHz) i nie tylko. Parametrami do końca bym się jednak nie przejmował, a już bardziej sugerował się opiniami innych użytkowników.

Patrix :

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) nie chcę mówić nic o nich sam bo nigdy nie słyszałem, ale z opinii jakie pojawiają się wszędzie w sieci i w prasie charakter brzmienia idealnie pasuje do Twoich wymagan.

Ukryta Zawartość

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.