Skocz do zawartości
IGNORED

PIONEER MULTIPLAY CD PLAYER PDM730

Korwin

Rekomendowane odpowiedzi

Lekcje odrobiłem a oto wyniki PDR -509 i 609 do specjalnie udanych konstrukcji nie należą pozostaje więc dwójka ale wybór już jest prosty, swoim ukochanym psom a lata swoje mają Linda 18 a jej syn Wacek 14 wolę

podawać lekarstwa nasercowe w pasztecie z zająca a nie w pasztecie z babuni. Są suche karmy nie wymienię

producentów aby mnie nie ciągano po sądach po których biedactwa rzygają dalej niż widzą i myślę że podobnie

by było ze mną po CDR-560 złota palma za awaryjność i prymitywną kompresję danych i kretyńskie jak w każdym

nie pioneerowskim sprzęcie położenie soczewki lasera wziąłem sobie więc na wstrzymanie umieszczenie oka na

dole ma owszem zalety ciepłe powietrze unosi się do góry lepsze chłodzenie umieszczenie na górze lepsza stabilizacja mechanizmu ciepłe powietrze się przed soczewką kisi ale ja nie mam zamiaru na swojej nagrywarce

produkować wypalnych pirackich kopi

Pozdrawiam

Korwin

Całe życie biedny człowiek się uczy , zobaczyłem wreszcie szczątki z PDR-04 , wczoraj znajomy mi uświadomił

gdzie znajduje się soczewka lasera w pioneerowskiej nagrywarce dzisiaj ujrzałem to na własne oczy, jutro daję

za nieboszczkę Philipsa N 2220 CASSETTE RECORDER jest to małe sprawne mono wyjątkowo dobre do pracy.

Wiem już jakie symbole mają lasery do PDR- O4 i 05 są to: PEA 1326, PEA 1341, PEA 1344. Przeglądając zapisy

na tutejszym Forum je znalazłem, grzebiąc gdzie indziej potwierdziłem. Miał tutaj kiedyś Albertini pilota do tych

nagrywarek jeśli ma go nadal to proszę o kontakt zacznę jeść rybę od ogona . potem przyjdzie pora na środek od McGaivera a za głową będę gonił po giełdach i serwisach jak z piórkiem w d...pie. Myślałem nawet już o inżynierii genetycznej a konkretnie krzyżówkach międzygatunkowych czy by przypadkiem laser z nagrywarki komputerowej pionnera w nagrywarce audio nie zaskoczył sobie samemu nie przypisuję tego odkrycia jest to sugestja Andrzeja P. rzucona podczas rozmowy telefonicznej.

Pozdrawiam

Korwin

• 2 tygodnie później...

Witam

Problem częściowo rozwiązany pożyczyłem CDR-560 niczego lepszego nie było najważniejsze że poprostu jest.

Ściągam z Niemiec Pioneer PDR-05 z dwoma zapasowymi laserami PEA 1326 i PEA-1344 trochę to potrwa ale warto

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.