Skocz do zawartości
IGNORED

podłącz.dvd i tv poprzez progressiv scan

szybki edi felson

Rekomendowane odpowiedzi

Mam taki problem: nie wiem przez jaki kabel podłączyć lg dvx 9700 posiadające progressive scan (trzy coaxiale są na wyjściu) do tv philps 32"pw8609. Z tego co wyczytałem ze tron www. philipsa (ze względu na dołączoną zubożałą instrukcję obsługi) ten model posiada prog. scan, ale jeśli chodzi o "wejścia" do tv to są tylko 3x euro, S-video oraz 3 coaxiale ale o oznaczeniu standardowym (nie Pr Pb Y ) 1 x video, i 2x audio L i P. Nie wiem czy należy zakombinować z kablem z jednej strony 3 x coaxial do dvd a z drugiej s-video do tv, czy może coś w tym stylu? Z góry dzięki za podpowiedź. Pozdrowienia dla wszystkich KD maniaków

Nie kombinuj nic z kabelkami - ten TV nie ma wejścia component. Połącz dobrym kablem EURO-EURO - poustawiaj sygnał wyjściowy na RGB i ciesz się płytami. Byc może TV ma układ skanowani aprogresywnego - musiałbys odszukac to w menu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.