Skocz do zawartości
IGNORED

Brak humoru na forum | Dobre dowcipy... | Żarty

Rekomendowane odpowiedzi

hah! Patrzcie sami - w pierwszego chomika nie trafilem, a jednak...;d

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Był sobie facet. Był lekarzem na małej wsi, ale że miał pod sobą kilka okolicznych wsi to wiodło mu się całkiem dobrze. No niestety któregoś razu przespał się z dziewuchą a ona zaszła w ciąże. Po 9 miesiącach przyszła do niego i wręczając mu dziecko w drzwiach powiada:

- Zrobiłeś, jest twoje rób co chcesz. - I sobie poszła.

Facet myśli. Boże co ja zrobię. Żona jak się dowie zażąda rozwodu, zabierze mi wszystko, dom, samochód, dzieciaki się więcej do mnie nie odezwą i tak myślał zrozpaczony jak wybrnąć z trudnej sytuacji. W tym momencie dzwoni telefon.

Dzwoni gosposia z plebani i mówi że ksiądz jest ciężko chory. No to lekarz myśli - zostawię dziecko w kościele siostry się nim zajmą. Więc pakuję sprzęt medyczny i dzieciaka do samochodu i jedzie na plebanię. Wchodzi do środka a tam ksiądz leży na łóżku i ledwo dycha, a brzuch ma spuchnięty jak balon. Badanie wstępna i szybka ocena sytuacji. Zwraca się do księdza:

- Proszę księdza to prawdziwy cud. Ksiądz jest w ciąży, zaraz będzie poród.

- Na to ksiądz - Cóż, to jest wola nieba z nią się zawsze zgadzać trzeba.

Lekarz zapakował księdzu narkozę, wyciachał mu wyrostek robaczkowy i zaszył. Ksiądz się budzi po operacji a lekarz daje mu dziecko i mówi:

- Gratuluję pięknej córki, dziecko jak malowanie, zdrowe jak ryba. Gratuluję.

I szczęśliwy pojechał do domu.

Mija 18 lat. Rozmowa między proboszczem a dziewczyną.

P - Drogie dziecko nie wiem jak to powiedzieć, ale ja nie jestem tak naprawdę twoim wujkiem.

D - Ależ ja się od dawna już domyślałam że ksiądz proboszcz to nie mój wujek, tylko ojciec.

Proboszcz spuszczając wzrok w dół.

P - Cóż moje drogie dziecko tu też się niestety mylisz. Nie jestem twoim ojcem. Jestem twoją matką, twoim ojcem jest ksiądz wikary........

=> pawcio, 25 Wrz 2007, 08:50

zabiłeś mnie...

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Kilka dni temu, gdy byłem w serwisie samochodowym, pewna pani weszła do środka i poprosiła o część 710.

Zdziwieni patrzyliśmy jeden na drugiego, aż wreszcie moment konsternacji przerwał jeden z mechaników samochodowych, pytając:

- A co znaczy część 710?

Kobieta odpowiedziała:

- No wie pan, to taka mała część na samym środku silnika - gdzieś się zawieruszyła, więc potrzebuję nową.

Mechanik nie dawał za wygraną i pytał dalej:

- A do czego jest ona używana?

Kobieta odpowiedziała że nie ma pojęcia, ale pamięta dobrze że na samym środku silnika zawsze ją widziała. Mechanik podał kartkę papieru i ołówek, prosząc by pani narysowała jak ta konkretna część wygląda i wtedy może on będzie potrafił jej pomóc. Kobieta nakreślila około 6-centymetrowy okrąg, a następnie wpisała do niego 710. Acha, uśmiechnięty mechanik przytaknął głową - już wiem...

Zobacz część 701:

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

=> dymu73, 25 Wrz 2007, 12:54

A możesz wkleić ten obrazek?

Bo ja widzę tylko to:

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

> Zobacz część 701:

Ough...

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Jak mnie ramie napierd...

.

.

.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Przerwa bo mi ręce odpadają :/

.

.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Rozmawiają dwaj kanibale przy grillu:

- Nie obracaj tak szybko ! Mieso się dobrze nie upiecze !

- Nie ma mowy ! To Polak, jesli będę kręcił wolniej to ukradnie

mi węgiel.

_WILU_, 25 Wrz 2007, 20:26

>Rozmawiają dwaj kanibale przy grillu:

>- Nie obracaj tak szybko ! Mieso się dobrze nie upiecze !

>- Nie ma mowy ! To Polak, jesli będę kręcił wolniej to ukradnie

>mi węgiel.

raczej

- jak kręcę wolnej to wyjada mi ziemniaki z paleniska

pozdrawiam F.

Sobota wieczór.

Dzwoni lekarz do chydraulika:

-Niech pan przyjedzie,w piwnicy pękła rura i zalewa mi dom.

Po pięciu minutach zjawia się majster i puka do drzwi.Lekarz otwiera i wskazuje na drzwi prowadzące do piwnicy zza których dobywa sie szum tryskającej wody.Chydraulik otwiera drzwi,patrzy a woda sięga już drugiego stopnia,chwilę sie zastanawia,sięga do kieszeni,wysiąga trzy uszczelki,wrzuca je do wody i mówi:

- JAK DO JUTRA NIE PRZEJDZIE PROSZĘ ZADZWONIĆ

--- Relacja z obrad Komisji Europejskiej ---

Sala narad Komisji Europejskiej. Kilkanaście postępowych osób płci nieseksistowskich siedzi przy okrągłym stole, prowadząc ciche, tolerancyjne pogawędki. Wchodzi PRZEWODNICZĄCY.

PRZEWODNICZĄCY – Witam, towarzysze! Proszę mi wybaczyć spóźnienie, mój nowy sekretarz, alternatywnie barwny członek społeczności z importu, na pytanie „Która godzina” odpowiada „Allach Akbar”, zresztą tej samej odpowiedzi udziela na każde pytanie... Muszę się zapisać na kurs języka antykolonialnego, nie ma wyjścia.

ZGROMADZENI kiwają ze zrozumieniem głowami.

PRZEWODNICZĄCY – No, do rzeczy. Słyszałem, że władze Generalnego Gubernatorstwa odmawiają zaakceptowania wartości europejskich? Nie chcą wyrazić zgody na ustanowienie Europejskiego Dnia Wolności Dla Morderców?

MIGUEL BARRANI, Portugalska Socjalistyczna Republika Europejska – Tak jest, towarzyszu Przewodniczący. Cóż za brak tolerancji! Należy tych faszystów ukarać za posiadanie odmiennego zdania.

ABDUL IBN ALGIER, Francuska Republika Postępowa - ـظعفـقـكنـصجـب ـبظـيـيــعى !

PRZEWODNICZĄCY – Eeee... Myślę, że ma towarzysz rację... Zresztą, cokolwiek wyzwolony z ucisku imperializmu przedstawiciel narodów nieeuropejskich powie jest słuszne! Tak, brawo!

ZGROMADZENI klaszczą, rozglądając się niepewnie na boki.

PRZEWODNICZĄCY – Przez aklamację przyjęliśmy zatem, że brak tolerancji należy karać! Zastanówmy się wspólnie, co z tymi polskimi naziolami zrobić.

RUUD VAN DEN PEDALQUEEN, Komunistyczne Prowincje Holenderskie – Rozstrzelać gady!

PRZEWODNICZĄCY – Bardzo dobry pomysł, niestety niewykonalny: raczej nie zdołalibyśmy uzasadnić jełopom zwanym opinią publiczną braku związku między egzekucją a uchwaleniem dnia ku chwale zniesienia kary śmierci.

RUUD VAN DEN PEDALQUEEN – No to... Wyskrobać gady!

PRZEWODNICZĄCY – To także znakomita koncepcja, porywczy towarzyszu, niemniej nadal nierealna: ci faszyści uciekli już z brzucha istoty płci ważniejszej, tak łatwo ich nie dopadniemy.

RUUD VAN DEN PEDALQUEEN – k**wa, co za przebiegłe gady! No to... eutanować gady!

PRZEWODNICZĄCY – O, to jest myśl! I jak pasuje to naszego święta Zniesienia Kary Śmierci! Głębia humanizmu wypływające z tego pomysłu powinna być czytelna dla każdego świadomego Europejczyka: nie odbieramy nikomu, nawet największemu zbrodniarzowi życia, natomiast z pełną eurożyczliwością umożliwiamy cierpiącym godną śmierć. No a nie ulega wątpliwości, że bycie faszystą to choroba niewyobrażalnie męcząca. Dla własnego dobra wszystkich naziolków, prawicowców, katoli, homofobów i tradycjonalistów uchwalimy specjalnie dla nich dobrowolną przymusową eutanazję!

ZGROMADZENI biją brawo.

PRZEWODNICZĄCY – Kolejny dzień zakończony triumfem europejskich wartości!

:)

cold fire, 26 Wrz 2007, 19:04

Wilu - jak Ty to robisz??!

-------------------------------------------------------------

Nie wolno latać za wysoko tam już nie ma "gadżetów" do zbierania, starać się latać jak najdłużej i jak najbardziej poziomo bo pionowo traci prędkość a co za tym, może śmiesznie zabrzmi ale siłę nośną :) no po drugie lecąc wysoko jak już mówiłem nie zbierasz gadżetów i tracisz niepotrzebnie prędkość, bez której spadasz... a bobrem nie łatwo z tego wyjść :)

.

.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Chomik. "Hamster" to po angielsku chomik.

Co do strategii lotu - zauwazylem to wszystko, ale utrzymanie tego chomika w pozycji pionowej jest dosyc trudne...

pozdr

Jedzie Ziobro samochodem i potrącił 2 pieszych na przejściu.

Przychodzi do sędziego i się pyta, co z tym zrobimy.

Sędzia sie zastanowił i odpowiada:

Myśle, że ten, który głową rozbił przednią szybę może dostać 5 lat za uszkodzenie cudzego mienia, a ten drugi, co odlecial w krzaki - 8 lat za próbe ucieczki

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.