Skocz do zawartości
IGNORED

Dylemat-niedrogo AT120 czy Sumiko Perl

marius

Rekomendowane odpowiedzi

Witam!

Mam prosbe o ukierunkowanie w wyborze (kto posiada/al, mial okazje sluchac).

Mianowicie, zastanawiam sie nad kupnem przyzwoitej w cenie wkladki MM, szlif eliptyczny.

Myslalem o AudioTech. AT120E/T lub Sumiko Pearl, no ewentualnie Shure M97xE.

Chyba, ze sa inne propozycje do repertuaru raczej z "wykopem" czyli rock, blues.

Z gory dziekuje za podpowiedzi i opinie.

pozdrawiam

https://www.audiostereo.pl/topic/20620-dylemat-niedrogo-at120-czy-sumiko-perl/

Nie prawda!

Polecony Shure nadaje sie do dobrej dyskoteki soull, funki itp. ,Audiotechnica gra srodkiem. Sumiko najlepiej się sprawdzi do muzy jaka wymieniłeś. Będzie dynamicznie z basiorem, wykopem i całą resztą. Scena dobra. Minusem w tej cenie niestety zawsze będzie zbyt mało przejrzysta góra. Jak dla mnie zbyt chamska. Przeskok niestetyelininujący ten minus to wydatek trzy krotnie (conajmniej) ceny wybranych modeli. Słuchałem wszystkich trzech,jest to więc miarodajna opinia.

Dzieki Zydelek, liczylem na Twoja opinie.

A co sadzisz o AudioTechnica At 440ML (troche drozej od w/w) - warto ew. doplacic?

pozdrawiam ziomala jak to mlodziez mowi :)

PS: moze by tak kiedys powtorzyc zbiorke w Odeonie ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.