Skocz do zawartości
IGNORED

Oceńcie mój zestaw!!!

Djeight

Rekomendowane odpowiedzi

Racja zgadzam sie, wez pod uwage ze niektórzy niemają kasy zeby kupic to, sprzedac i kupic sobie cos innego. Dla niektórych to jest majatek a dla niektórych to jest gówno =] Jak ja bym miał to bym sie cieszył, a moge sie zalozyc ze ty bys marudził na to =] Kazdy ma na co go stać. Sprzeda ten korektor, kolumny 4 i dostanie za to moze 450zł. I co za to kupi ? =]

Sorki jesli jest cos niezrozumiałe to napisac, jestem troszke zmęczony i moge pisac dziwne rzeczy =]

Wg mnie zestaw należy odsłuchać jak gra a nie jak wygląda bo liczy się dzwięk a co do składania sprzętu to każdy jest zadowolony ze swoich klocków mimo że niektóre rzeczy do siebie nie pasują (doświadczenie) i sprzęt powinien mieć taką ocenę na jaką ocenia go własciciel, bo przyjdzie sobie jakiś gbur z zestawem od HM i powie ze to g ale właściciel i tak jest z niego dumny więc moja ocena 8

Pozdrawiam Jaabaa

_Cypis_,

heh ja niejestem nerwowy =] ja jestem spokojny, to moze tak wygląda nerwowo ale ja jestem naprawde spokojny a co do techna to dlaczego napisałeś cyt. I jeszcze ta "techniawa" :-) ?? Jesli ci chodzi ze uzyłem słowa techniawa to teraz sie ta uzywa ;)

A co do Marka jak widziales jeden gramofon czy adapter Bambino to sie niewypowiadaj. ja widzialem 3 i wszystkie miały obudowę NIEBIESKĄ =]

Ja tak żartem... widziałem szary, ale nie dziwi mnie to, że były inne kolory czy modele

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Ja miałem okazje pobawić się tym pierwszym...

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

hazel

"Techniawa" to "techniawa", sie wie ;-))) Jednak zeby moc spokojnie wytrzymac przy "techniawie" i nie rozstroić się nerwowo młodzież uzależniła się od różnych takich pastylek ;-))))))))))) Nie wiem czy się śmiać czy płakać. Eh no cóż na szczeście gusty się zmianiają z wiekiem i ponoć się o nich nie dyskutuje. Uwierz mi jednak, że słuchając innej muzyki niż "techniawa" masz szansę poczuć różnicę miedzy sprzętem za 1000zł i za 7000zł. No, ale faktem jest, ze póki się nie zarabia to człowiek szuka czegokolwiek, zeby móc posłuchać muzyki.

jacch

Twoja wypowiedź dobiła mnie na maksa :| zamurowalo mnie. Co ma babcia do koloru ? Ja tylko napisałem ze moja babcia ma bambino niebieskie a nie ze babcie maja niebieskie bambina =] wiec człowieku pomyśl co piszesz

Podobać, to mi się nie podoba i to jest ocena tego, co widzę na zdjęciu czyyli wyglądu. Po prostu wygląd tych sprzęciorów mnie odrzuca. No i jak dla mnie stanowczo za dużo kolumn. Pozbądź się połowy. Jeśli kasa nie wystarczy na coś sensownego, to zawsze można ją przeznaczyć na browar (lub inne używki) ze stanowczo lepszym skutkiem. No i luźniej będziesz miał w pokoju. A potem pozbądź się korektora. Ten sprzęt zawsze budził we mnie przerażenie. Ja bym czegoś takiego nawet nie umiał obsłużyć.

Czasem - a nawet bardzo często - mniej oznacza więcej.

Gość

(Konto usunięte)

>>Twoja wypowiedź dobiła mnie na maksa :| zamurowalo mnie. Co ma babcia do koloru ?

Jak to co przecież babcia ten kolor wybrała - chyba że z przydziału dostała - to wielgaśne SORRY BABCIU!!!

Bambina nie mam :-( Cyryl się nie liczy? Pewnie nie :-(((

Ale mam za to prawdziwy wzmacniacz lampowy z epoki bambino. I też mono. Meloman 25 :D

No i co? Tu troszkę więcej o nim:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Tak, jak tam piszą, był to prawdziwy hand-made i dwóch identycznych egzempalrzy nie stwierdzono, więc i mój od tych na zdjęciach różni się oczywiście ;-)

Ukryta Zawartość

wiem, ze to nie bambono, ale jednak tez hisoria i to prawdopodobnie nówka

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

_Cypis_

Jezeli ty twierdzisz ze przy techniawie jest sie nerwowym to sie grubo mylisz =] Niewiem jakiego typu TECHNA ty słuchałes =] ja słucham remixów najczęsciej. Proponuje ściagnij sobie mp3 np. The Matrix - Protect The Innocent [Cream Team Mix] albo słynne Manieczki z jakiejś imprezy np Sunrise With Ekwador 2005. Tam niema takiego łupania jak wy sobie to wyobrazacie. W Hip Hopie niektórym wiecej łupania jest. A co do pastylek to gadasz jakies głupoty , pierwsze słysze. Ja słucham od 1 klasy podstawówki techna, zaczelem od zbierania płyt Techno Party - Drum Bass i słucham do teraz =] Teraz tylko wlasnie przezucilem sie z Drum bass na remixy, Klubtechno itp.

cyt. Uwierz mi jednak, że słuchając innej muzyki niż "techniawa" masz szansę poczuć

>różnicę miedzy sprzętem za 1000zł i za 7000zł

Proponuje dla ciebie kawałek DJ Scratch - Digital bass, wytestujesz swoje kolumny i zobaczysz jakos swojego sprzętu a w dodatku posłuchasz sobie jednego z typów Techno.

Pozdro

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.