Skocz do zawartości
IGNORED

Philips DVD 763SA - czy warto za 200 zł?

vitop

Rekomendowane odpowiedzi

DVD,VCD,SVCD Progressive Scan CD Audio, CD-R, CD-RW MP3, Dolby Digital, DTS Lecteur SACD supports haute résolution SACD DTS 96/24 Convertisseur audio 96 kHz - 24 bits Dolby DigitalDTS Intégré Virtual Dolby Surr Son 3 D surround

pytam w imieniu mojego kuzyna ..stan odtwarzacza :bdb - odtwarzał tylko filmy (sprawdzony teraz na - DVD Video. Cd-r. Cd-rw.SACD ...wszystko w porządku)

ma być używany jako budżetowy odtwarzacz CD, SACD..czasem DVD.

[otoczenie : Yamaha AX-492, Koda EX 588F, Van den Hul Clearwater, Van Den Hul Bay C5

prosze o odpowiedzi tych którzy spotkali sie z tym modelem ...najlepiej w "użyciu"

z góry dziekuję za zainteresowanie sie moim pytaniem

Hej!

Ja również chcialem go kupić - była wyprzedaż ale mieli tylko jeden...

Jest to dobra maszyna odczyt sacd, o ile pamietam zlocone wyjścia itd.

Mechanikę i wiekszość wnetrzności ma taką samą jak oslawiony 963sacd.

Tak więc, się nawet nie zastanawiaj, nie ma odczytu dvd audio, ale to nie istotne!

A i sprawdź jak sobie radzi z dvdr - bo nie pamietam czy odtawrza oba nosnik plus i minus.

To czasem się moze przydać, ale nie jest wyznacznikiem kupic - nie kupić.

Pozdrawiam!

Philips 963 kosztuje nowy 500zł. Widziałem w minioną sobote. Samsie zastanawiałem czy nie wziąć, tym bardziej zeszukam CD a tak miałbym od razu tez dvd. Sprzedawca mi tylko nagadał ze piratów DVD nie czyta.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.