Skocz do zawartości
IGNORED

AVT2754 A (KIT wzmacniacza lampowego)

MWP05

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Czy Ktoś z forumowiczów składał może (lub słuchał) ww wzmacniacz

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Planuje go zakupić i poskładać ale czy warto?

Pozdrawiam.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )
https://www.audiostereo.pl/topic/20725-avt2754-a-kit-wzmacniacza-lampowego/

Witam

Dokładnie tego nie liczyłem trafa ok350zł lampy 170zł pozostałe niewiem (obudowa we własnym zakresie).Na przyzwoite części to mnie raczej niestać to co musiał bym kupić (nowe) to napewno trafa (choć wolał bym tansze używane).Być może lampy też musiał bym kupić nowe,chyba że ...(kumpel ma lampy markoni (czy jakoś tak)) być może udało by się coś wybrać koszt 0zł).Pozostałe elementy raczej z demobilu niz nowe.Hm chyba wiem co Odpiszesz (...na takich częściach to to dobrze zagrać niemoże...)

Tak na "oko" gdybym kupował tylko nowe części (niewiem czy przyzwoite) to sądze że było by to około700-800zł a to dużo za dużo.

Pozdrawiam

Tylko tak pytam, bo nie mam doświadczenia, układ wygląda na prosty a więc można się pobawić. Niemniej jak cena zbliża się do 1000 zł to składanie tego kit-u stoi pod dużym znakiem zapytania. Tylko patrzeć jak „sprawdzone” chińczyki zaczną wypływać z drugiej ręki.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.